THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie

5x PVC ideeën voor in de slaapkamer


pvc vloer slaapkamer

Op zoek naar een een nieuwe vloer voor de slaapkamer? PVC vloeren worden steeds populairder, en dat is niet voor niets. Een PVC vloer is eenvoudig in onderhoud, het is waterbestendig, het is duurzaam en het is milieuvriendelijk. Daarnaast ziet het er ook nog eens erg moi uit en voelt het warm en comfortabel aan. Om je een idee te geven hoe mooi PVC in de slaapkamer kan zijn, hebben we vijf verschillende looks voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het mooist?

1. Klassieke look

Wil je een warme en sfeervolle slaapkamer creëren? Kies dan voor een PVC vloer met klassieke touch. Kies wel voor een rustig design zodat de vloer niet te druk oogt. Deze vloeren lijken net laminaat of parket, maar dan met alle voordelen van PVC. De makkelijke installatiesystemen zorgen ervoor dat je het PVC eenvoudig zelf kan installeren. Ze beschikken over een Brandbeveiligingsklasse Bfl-s1 en zijn geschikt voor vloerverwarming.

klassieke look pvc slaapkamer

GERFLOR SENSO CLIC PREMIUM “0286 SUNNY WHITE”

2. Moderne look

Een van de vele voordelen van PVC is dat het een moderne en strakke uitstraling heeft. Als je voor deze look wil gaan in je slaapkamer zijn PVC vloeren de juiste keuze. De moderne look is beschikbaar is vele verschillende kleuren en designs. Mix en match deze prachtige vloeren met andere moderne elementen die elkaar zullen versterken. Deze vloeren zijn beschikbaar in 3 verschillende installatiesystemen. Kies wat het jou het makkelijkst lijkt! Nog een ander pluspunt is dat de vloeren over een Brandbeveiligingsklasse Bfl-s1 beschikken en geschikt zijn voor vloerverwarming.

moderne look pvc slaapkamer

GERFLOR CREATION DESIGN 30 “0618 CARMEL”

3. Visgraat

Visgraat PVC is helemaal on trend. Dit PVC zal veel sfeer toevoegen aan de slaapkamer. Je kan misschien denken dat een PVC vloer druk zal ogen. Dit valt reuze mee wanneer de juiste meubels en decoratie worden uitgekozen. Combineer deze vloer met lichtere kleuren en simpele meubels. De visgraatvloeren zijn beschikbaar met een verlijmbaar installatiesysteem. Dit is een praktisch systeem waardoor je de vloer gemakkelijk en snel zelf kan leggen. Ze beschikken over een Brandbeveiligingsklasse Bfl-s1 en zijn geschikt voor vloerverwarming.

visgraat pvc slaapkamer

GERFLOR CREATION DESIGN 30 SC 0811 CHEVRON BUCKWHEAT

4. Betonlook

Wil je voor een super moderne look gaan kies dan voor een PVC vloer met betonlook. Dit super moderne PVC geeft je slaapkamer meteen een boost. Ook is dit PVC ideaal wanneer je de houtlook zat bent. Deze betonlook vloeren zijn beschikbaar in verschillende installatiesystemen, zoals klik, verlijmbaar en zelfklevend. Ze beschikken over een Brandbeveiligingsklasse Bfl-s1 en zijn geschikt voor vloerverwarming.

betonlook pvc slaapkamer

GERFLOR SENSO ZELFKLEVEND PREMIUM 0890 PEPPER LIGHT

5. Houtlook

Dit is de stijl die overal bij past. Een houtlook PVC vloer kan zowel bij een klassiek als een modern slaapkamerinterieur gebruikt worden. De houtlook vloeren zijn beschikbaar in verschillende designs en kleuren. Wil je ruimte groter doen lijken, kies dan voor een lichte kleur en een rustig design. De houtlook PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende installatiesystemen. Ze beschikken over een Brandbeveiligingsklasse Bfl-s1 en zijn geschikt voor vloerverwarming.

houtlook pvc slaapkamer

GERFLOR SENSO ZELFKLEVEND PREMIUM 0912 BALADE LIGHT

Bekijk ook:
Klik-PVC trends van 2020: Gerflor Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30 met innovatief kliksysteem
Klik PVC vloer of te verlijmen PVC vloer kopen? – Waar moet je op letten bij aanschaf?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply