THESTYLEBOX

Keuken inspiratie Woonaccessoires

5x mooi servies


studio ps servies

Als je mij ergens blij mee kunt maken is het mooi servies. Ik zie steeds weer nieuw servies en koop het dan het liefst ook direct. Nu doe ik dat niet altijd, maar mijn collectie breidt zich langzaam uit. Natuurlijk valt er nog steeds meer te ontdekken, dus schreef ik deze blog. Zwijmel je mee met: ‘5x mooi servies’?

Keramiek servies

Studio PS
Een tijdje geleden ontdekte ik Studio PS. Inmiddels heeft Studio PS een aantal mooie collecties ontwikkeld en geproduceerd en dit bestaat met name uit kopjes en vazen. Hierboven zie je de collectie SPECKLE: een bijzonder mooi ontwerp vind ik. Verkrijgbaar in drie verschillende blauwtinten (helemaal goed voor dit voorjaar!). Hieronder zie je SAND, verkrijgbaar is espressokopjes, koffiekopjes en vazen. Verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren.

studio ps koffiemok

OHMYHOME
Ook OHMYHOME heeft prachtig servies in haar collectie in kleuren die eigenlijk wel in iedere keuken past. Bekijk hier de hele collectie.

oh my home serviesservies zelf gemaakt

Handgemaakt servies

Op Etsy vond ik dit prachtige schaaltje. Ik houd enorm van het robuuste van de foto en het servies. Verkrijgbaar in allerlei verschillende maten en unieke uitvoeringen. Mooi vind ik het idee dat het handgemaakt is. Maakt het extra bijzonder. Klik hier voor de directe link naar het handgemaakte servies.

zuss servies

Zusss en House Doctor
Zusss heeft van die heerlijke feel good mokken in de collectie. Leuk om je huidige servies mee aan te vullen. Ook House Doctor heeft super mooi servies, die zie je hieronder. Die borden zijn zó leuk! Beide serviezen zijn o.a. te koop bij vtwonen.

house doctor servies

Wat is jouw favoriete servies? 

Bronnen: studio-ps.nl | studio-ps.nl | ohmyhome.com | etsy.com/nl/shop/TheFreakyRaku | zusss.nl | en.housedoctor.dk |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply