THESTYLEBOX

Do-it-yourself Industrieel interieur Interieur ideeën Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires

Welkom thuis: 5x de deurmat


deurmat tekst

Welkom thuis! Dat is hét gevoel dat je wilt krijgen wanneer je langzaam je eigen voordeur nadert. Nu weet ik niet of een deurmat eigenlijk nog wel helemaal van nu is, maar het zorgt wel voor zo’n lekker thuisgevoel. Ik zocht een aantal leuke voorbeelden van de deurmat en vond en 5. Kijk je mee?

Deurmat met tekst

De eerste varianten die ik vond zijn de naturel gekleurde deurmatten met een toffe tekst erop. Nu word ik altijd een beetje verdrietig van teksten als: ‘home is where the heart is’ in huis, maar de teksten van de voorbeelden in deze blog vind ik heel leuk.

Natuurlijk kun je de deurmat met tekst zo in de winkel vinden. Bovenstaande deurmat koop je hier en die van hieronder hier. Zelf maken kan ook. Op deze blog vind je tekst en uitleg voor de deurmat met tekst. 

deurmat deurmat zelf maken

Ha, ik vind bovenstaande deurmat heel leuk. Zou het vervelende mensen echt buiten laten? De deurmat kopen doe je hier. 

diy deurmat

Do-it-yourself

Even helemaal wat anders? Bovenstaande DIY- deurmat vind je op de vrolijke blog: ‘A Cup of Life’. Persoonlijk zou ik voor andere kleurtjes kiezen, maar het idee is wel heel leuk! Je kunt natuurlijk ook voor andere figuurtjes gaan.

Van hout kun je ook een deurmat maken, zoals je hieronder ziet. Ik moet toegeven: minder leuk/grappig, maar wel wat meer stylisch-proofVoor de volledige beschrijving van deze houten diy deurmat klik je hier. houten deurmat

Heb jij een deurmat voor de deur liggen? Hoe ziet dat eruit? Laat het ons weten: vinden we leuk!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply