THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Klassiek interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires

5x Design lamp


block lamp

Oi. Ik ben fan van design. Design lampen vind ik vaak ook echt prachtig. Normaliter heb ik veel moeite met het uitzoeken van verlichting in huis (want investering), maar als ik alles kon kopen wat ik mooi vind dan wist ik het wel. Er zou sowieso minimaal 1 design lamp uit deze blog komen. 5x design lamp: wat is jouw favoriet?

Design tafellamp

1. Block lamp- Design Stockholm Home 
De eerste lamp vind ik direct super leuk, de Block lamp van Design Stochholm Home lijkt een beetje op een ijsblok en past perfect in een moderne- of Scandinvaische inrichting.

2. Diesel with Foscarini Drumbox Vloerlamp
De Drumbox vloerlamp van Diesel (beter bekend van het kledingmerk) is geïnspireerd op de lampen die gebruikt worden in een studio en is gemaakt in samenwerking met Foscarini, de bekende verlichtingsfabrikant. De lampen van Diesel bevatten stoere materialen, zoals stof, metaal verchroomd glas en rubber.

Diesel with Foscarini Drumbox-Vloerlamp

3. Flos skygarden lamp
De Skygarden lamp van Flos vind ik een echt pareltje.  De Skygarden is super strak van buiten, maar heeft een klassiek design van binnen. De gipsen binnenkant van deze lamp zorgt voor een mooi en sfeervol licht.

flos skygarden lampvitra prouve design lamp4. Vitra Potence Wandlamp
Vitra is één van mijn favoriete designmerken, doordat hun ontwerpen altijd prachtig zijn, maar wel heel gangbaar. Zo ook deze Porence wandlamp. Ideaal voor bij je eettafel of in een fijn leeshoekje.

Tom Dixon Beat Stout Hanglamp

5. Beat Stout Hanglamp- Tom Dixon 
De Beat hanglampen van Tom Dixon zijn geïnspireerd op de Indiase waterkaraffen.  Prachtig vind ik het dat de lampen van buiten zwart zijn en van binnen goud. Ook verkrijgbaar in allerlei andere vormen.

Bronnen: homevialaura.com | dwell.com | ambientedirect.com | dwr.com | skonahem.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    5 x Industriële kasten voor in huis - THESTYLEBOX
    31 juli 2021 at 07:01

    […] nachtrust, in een opgeruimde omgeving. Daarnaast kun je op de nachtkastjes nog leuke decoraties en design lampen plaatsen. Met een nachtkastje heb je alles binnen […]

  • Leave a Reply