THESTYLEBOX

Do-it-yourself Industrieel interieur Interieur ideeën Kantoor inspiratie Keuken inspiratie Landelijk interieur Modern interieur Vintage interieur Woonaccessoires

5x de mooiste plankdragers


housedoctor plankdragers

Plankjes kun je volgens mij niet genoeg in huis hebben. Ze zijn gewoon overal goed: in de keuken, in de slaapkamer, in de woonkamer. Heel functioneel, bijvoorbeeld als boekenplank of om alle kruidenpotjes op neer te zetten. Of decoratief voor al je mooie accessoires. Nu doe ik vaak mijn best om leuke dingen op ’t plankje te zetten (& om het enigszins opgeruimd te doen lijken), maar ik kan nog wel inspiratie gebruiken voor het plankje zelf. Er zijn namelijk een heel aantal mooie plankdragers te koop. Ik vond er 5!

Stalen plankdragers

1. Blauw stalen plankdragers
Op de eerste foto zie je plankdragers van deens.nl. De blauwe stalen plankdragers zijn van staal en steken prachtig af tegen het donkere hout.

zwart metaal plankdragers

2. Zwart stalen plankdragers 
Nog een variant van de stalen plankdragers zijn bovenstaande van stoermetaal.nl. Deze stoere, zwarte plankdragers passen perfect in de industriële inrichting of Scandinavische inrichting.

ikea plankdragers

3. Ikea plankdragers
Ikea bult van de plankdragers en dat gaat van saai en standaard tot eenvoudig en mooi. Zoals de EKBY LERBERG, die je op bovenstaande foto ziet. Ikea noemt een plankdrager overigens ‘console’.
do it yourself plankdragers

DIY plankendragers

DIY met binnenband
Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met de plankendragers. Zelf heb ik een tijdje geleden bovenstaande plankendragers gemaakt van een binnenband.

plankendrager leer

5. DIY met leer
Deze foto heb ik al eens eerder gedeeld in een blog over leer in huis, maar ik vond het leuk om deze foto in deze reeks plankendragers nog eens te noemen. Wat een paar leren touwtjes kunnen doen hè? Ik vind het leuk! Je vindt de beschrijving van deze DIY met leer hier.

Welke van de plankendragers is jouw favoriet? Laat het ons weten, dat vinden we leuk! 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply