THESTYLEBOX

De 5 favorieten van...

Friday favorites #8


coffee and coconuts

Yay, het is weer vrijdag! Bijna weekend én weer een nieuwe friday favorites online. Deze week hoop ik je te inspireren met een hotspot in Amsterdam, een sieradenlabel, een bed & breakfast in Antwerpen, quote en een heerlijk zomers gerecht.

Friday favorites

1. Coffee and Coconuts
Amsterdam barst van de leuke koffie- en lunchtentjes, maar Coffee and Coconuts is een unieke plek in de bruisende stad. Niet alleen vanwege het opvallende interieur, je kunt hier heerlijk ontbijten, lunchen of dineren. En deze hotspot heeft iets wat weinig restaurants in Amsterdam zullen hebben: je kunt hier een drankje drinken uit een kokosnoot, heerlijk toch?!

2. Anna + Nina
Anna en Nina ontwerpen sinds 2012 unieke sieraden en accessoires. Maar ook cadeautjes, woonaccessoires en stationery vindt je in de webshop. Inmiddels hebben zij twee fysieke winkels in Amsterdam. Zeker een bezoekje waard!

3. Bed & Breakfast Antwerpen
Antwerpen is de ultieme stad om een weekendje heen te gaan. Je hebt hier veel eettentjes en als winkelfanaat kun je hier los. Ga je hier toevallig binnenkort heen en ben je op zoek naar een verblijfplaats in deze stad? Als interieurliefhebbers raden we je De Witte Nijl aan. Dit Bed & Breakfast heeft een prachtig, bohemian interieur en daarom is het een feestje om hier te overnachten.

anna en ninade witte nijl

4. Courgetti
Mijn favoriete maaltijd van dit moment: courgetti. Heerlijk tijdens een warme zomeravond en het gerecht maak je binnen een handomdraai. Er zijn veel verschillende recepten van courgetti, maar deze versie van Uit Paulines Keuken is mijn favoriet.

5. Favoriete quote
Om deze friday favorites af te sluiten, een quote om het weekend in te luiden. Geniet van jullie weekend! Xx

recept courgettiweekend quote

Bronnen: whitneyvalerie.com | anna-nina.nl | tripadvisor.com | uitpaulineskeuken.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply