THESTYLEBOX

De 5 favorieten van... Persoonlijk Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Woonaccessoires

Friday favorites #6


ikea krukje

1. Ikea krukje
Het Frosta Ikea krukje blijf ik echt fantastisch leuk vinden. Ik kom het ook vaak tegen op Pinterest, zoals dit prachtige plaatje. Een tijdje geleden schreef ik ook een blog over het Frosta krukje.

2. Appelkruimel & Fris 
Ik ben echt dol op nieuwe, innoverende initiatieven. Zeker als dit gepaard gaat met maatschappelijk bewustzijn en duurzaamheid. Appelkruimel&Fris is een duurzame kledinglijn voor ‘echte mensen’. Want, zeggen zij, iedereen neemt zichzelf ietwat te serieus en winkelstraten zijn gevuld met onrealistisch mooie beelden. Dit maakt het extra leuk: de opbrengst gaat naar Bakkerij Iambe in Amsterdam die werkplekken biedt aan mensen met een beperking.

Website:appelkruimel.nl

appelkruimel fris trui

3. Felice Home of Brands
Een paar weken geleden ging ik met vriendinnen naar Amsterdam en we ontdekten per toeval Felice Home of Brands. Een conceptstore met allerlei mooie producten van even mooie labels, zoals: Scandinavian Rains, d.brand, Carin Wester, Coster Copenhagen, Monsak, Jarvis Pursuit en woonaccessoires van een Japanse label Puebco. Naast de producten is alles wat je in de winkel ziet te koop: van de tafel tot de betonnen vloer en de keuken. Allemaal ontworpen door de eigenaar en interieur designer Bas van Kampen.

Website: felicehomeofbrands.com

felice home of brands

4. R.M. Drake
Ergens diep van binnen zit er een filosoof in mij. Ik denk vaak (teveel) na over dingen in het leven. Een goed gesprek met een persoon die ook ingewikkeld denk, vind ik daarom heel tof. Of een denker die zijn woorden op een bijzondere manier op papier kan zetten. Zoals M.R. Drake. Ik volg hem al een tijdje op @rmdrk. Instagram en ik krijg vaak inspiratie van zijn woorden. Soms is het wat emo overigens.

quote

5. Ken Robinson
Naast dat ik enorm houd van interieur, lifestyle, design en quotes heb ik in de afgelopen 1,5 jaar een enorme passie ontwikkeld voor (schrijf)onderwijs. In het kader van een studievak en mijn scriptie doe ik hier ook onderzoek naar. Eén van mijn inspiratiebronnen is Ken Robinson, misschien ken je hem wel van zijn bekende TED Talk: Do schools kill creativity? Geen idee of je dit interessant vind, maar ik vond het leuk om te delen wat ik me in het dagelijks leven mee bezig houd!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply