THESTYLEBOX

De 5 favorieten van... Persoonlijk

Friday favorites #3


keet rotterdam

In deze blog laat ik mijn 5 favorieten zien. Deze keer mijn favoriete hotspot in Rotterdam, mijn favoriete blog, mijn favoriete ontbijt, quote en tot slot, mijn favoriete bank. Lees snel verder om mijn favorieten te zien!

De 5 favorieten van…

1. Keet Rotterdam
Laatst was ik in Rotterdam met een vriendin en we zochten een leuke plek om koffie te drinken. We ontdekten de hotspot Keet. Naast dat je hier heerlijk kunt ontbijten, lunchen en koffie kunt drinken, verkopen ze prachtige interieurproducten van allerlei merken en ontwerpers. Echt een aanrader om naartoe te gaan! Keet is gevestigd in de straat Oppert 2A.

2. Yvestown
Ik ben dol op de blog Yvestown! Blogster Yvonne Eijkenduijn schrijft over van alles. Van DIY tot interieur en van koken tot lifestyle. Ook schreef ze een aantal boeken, waaronder het ‘weekend ontbijtboek’. Haar blog bekijk je via deze link.

yvestownbanana pancakes

3. Banana pancakes
Vooral in de winter vind ik het heerlijk om uitgebreid te ontbijten. Mijn favoriete ontbijtje van dit moment zijn de banana pancakes met havermout op de foto hierboven. Heerlijk om de dag mee te beginnen. Het recept is van de blog Yellow Lemon Tree. Het recept vind je hier!

4. Grijze bank
Deze lichtgrijze bank op pootjes is echt mijn favoriet onder alle banken. Ik vind hem prachtig en hij past goed in de Scandinavische interieurstijl. De bewoonster van dit huis is Maaike Koster van my deer art shop. Als je meer van haar mooie interieur wil zien, zou ik zeker eens een kijkje nemen op haar Instagram.

5. Quote
Om deze blog af te sluiten, een fijne quote: do less with more focus.

droomhuis wonenquote favoriet

Wat vind jij van deze favorieten?

Bronnen: entermyattic.blogspot.nl | yvestown.com | sprinklewithsalt.com | mydeerartshop.nl | everythingemilyblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply