THESTYLEBOX

Interieur ideeën Meubels

21x rotan in het interieur


broste copenhagen

Rotan is terug van weggeweest. Al een tijdje is dit materiaal favoriet onder veel mensen. Wat vroeger ouderwets was, is nu onwijs hip! Er zijn veel meubels en accessoires die gemaakt zijn van dit materiaal. In deze blog heb ik 21 verschillende rotanmeubels verzameld: van stoel tot bankje en van lamp tot opbergmand. Enjoy!

Rotan stoelen

Een rotan stoel is een meubel wat je tegenwoordig veel ziet. De bekendste rotan stoelen zijn de stoelen van HK living. Onder veel interieurliefhebbers favoriet en verkrijgbaar in vele varianten. Of je nu een barkruk, eetkamerstoel of hangstoel wilt. Onderstaande stoelen zijn van HK living, maar ook andere merken verkopen ze. Rotan kun je combineren met veel verschillende interieurstijlen, met name omdat het materiaal verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren. Op onderstaande foto’s zie je een aantal Scandinavische interieurs. De Scandinavische stijl staat prachtig in combinatie met het materiaal. Maar ook met de industriële stijl kun je het goed combineren.

rotan-stoel-2

rotan-stoel

rotan barkrukken

rotan stoel

rotan-hangstoel

Rotan bankjes

Bankjes zijn altijd een goed idee in huis. Voor aan de eettafel, in de hal, aan het uiteinde van het bed in de slaapkamer of gewoon als extra zitmogelijkheid in de woonkamer. En Rotan bankjes passen in elke ruimte en elk interieurstijl!

rotan bankje

rotan-bankje

rotan-bankjes

Rotan lamp

Naast rotan stoelen, kun je ook op vele andere manieren rotan toevoegen in je interieur. Een optie is een rotan bankje, zoals het bankje op bovenstaande foto. Het bankje is gecombineerd met een visgraatvloer en een witte basis. Maar je kunt ook kiezen voor een lamp van het materiaal! Rotan lampen geven een mooi lichteffect, doordat ze voor een groot deel open zijn. De onderstaande lamp is van Ikea. De lamp op de foto daaronder is van Bloomingville.

rotan-hanglamp-3

grote-mand-hanglamp

rotan-hanglamp

rotan lamp interieur

rotan lamp

Rotan manden

Rotan manden zijn super leuk als opslag van alles en nog wat. Voor speelgoed bijvoorbeeld in de slaapkamer, als plantenmand, als wasmand voor de vuile was, voor houtblokken naast de open haard of kachel, en je kunt rotan manden ook super leuk gebruiken om speelgoed op te bergen in de kinderkamer.

mand interieur

rotan-wasmand

rotan-mand-houten-blokken

rotan-manden

Rotan wiegje

Rotan is super leuk voor in de kinderkamer. Hierboven heb ik al aangegeven dat je bijvoorbeeld een rotan mand kan gebruiken voor het opbergen van speelgoed. Hiernaast kan je ook denken aan rotan wiegjes. Een echte eyecatcher voor elke kinderkamer!

Rotan wiegje

Rotan wiegje

Rotan wiegje

Heb jij rotan meubels of accessoires in je interieur?

Bronnen: brostecopenhagen.com | hkliving.nl | vtwonen.nl | ikea.nl | bentgarden.com | littleyears.de | petitandsmall.com | Pauletpaula.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply