THESTYLEBOX

Interieur ideeën

10x zo breng je kleur in huis


muurkleur okergeel

Wanneer ik naar mijn huidige huis kijk, zie ik vooral veel zwart-wit-hout. Mijn favoriete combinatie, maar toch ben ik toe aan wat meer kleur in huis. Nu zal ik niet heel lang meer in mijn huidige huis wonen, omdat een verhuizing naar het midden van het land staat gepland (alleen dat huis nog..). In mijn volgende huis wil ik meer kleur. Fijn dat onze eigen blog dan als inspiratie kan dienen voor die plannen. Joëlle en ik schreven namelijk een heel aantal blogs over kleur in huis. Ik verzamelde er een aantal: 10x zo breng je kleur in huis!

Muurkleuren

1. 7x inspiratie voor muurkleuren 
De muur een kleur geven is natuurlijk één van de makkelijkste manieren om kleur in huis te brengen. We schreven eens de blog ‘7x inspiratie voor muurkleuren‘ waar bijvoorbeeld onderstaande groene kleur in voorkwam. Prachtig mooi als je het mij vraagt.

muurkleur groen

2. Kleurvlakken op de muur
Voor de creatieven onder ons: ga voor kleurvlakken op de muur.

kleurvlakken interieur

3. Trendkleur: diepblauw
In de winter van 2015 was diepblauw dé trendkleur.Een half jaar later vind ik dit nog steeds een mooie kleur. Kan nog best!

bloomingville donker blauw

Kleur in iedere ruimte in huis

4. Kleurrijke kinderkamer
We schrijven geregeld blogs over de kinderkamer en veelal hebben de blogs één ding gemeen: kleur! Want wat is een kinderkamer zonder kleur? Lees ook nog eens deze blog over de kleurrijke kinderkamer.

kleur prints kinderkamer geel kinderkamer
5. Donkere kleur woonkamer 
De woonkamer is dé ruimte waar alles samenkomt en waar sfeer centraal staat. Een mooie sfeermaker vind ik donkere kleur woonkamer . Durf jij dat aan?

donkere kleur woonkamer

6. Koraalkleur woonkamer
Je kunt natuurlijk ook gaan voor het tegenovergestelde van 5. Dan ga je bijvoorbeeld voor koraalkleur in de woonkamer. Lees de blog voor inspiratie!

koraalkleur woonkamer

7. Kleur in de badkamer 
De badkamer is daarentegen vaak de meest saaie ruimte in het huis. Ik zeg: daar gaan we verandering in brengen. Kleur it is. Inspiratie vind je in de blog over kleur in de badkamer .

kleur badkamer

Gekleurd zitten

8. Gekleurde bank
Ook zitmeubilair is verkrijgbaar in allerlei kleurtjes. Ga bijvoorbeeld voor een gekleurde bank

gekleurde bank woonkamer

9. Gekleurde eetkamerstoelen
…of gekleurde eetkamerstoelen

gekleurde eetkamer stoelen keuken

Kleur bij binnenkijkers

10. Kleurrijke binnenkijkers
Ten slotte: onze binnenkijkers zijn vaak ook inspirerend als het om kleur gaat. Bijvoorbeeld dit Australische kleurrijke huis.

australisch kleurrijk huis

Hoe breng jij kleur aan in huis? Vertel het ons, we zijn benieuwd! 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply