THESTYLEBOX

Interieur ideeën

10x mooi gedekte tafels


tafel styling

Er zijn veel momenten in het jaar om je tafel mooi te dekken. Met je verjaardag, pasen, kerst of wanneer je familie of vrienden komen eten. Maar hoe zorg je ervoor dat je tafel mooi gedekt is? Ik zocht 10 mooi gestylde tafels voor je op. Get inspired!

Rustige basis

Een rustige basis voor een tafel is fijn, om vervolgens uit te kunnen pakken met mooi servies en bloemen. Je kunt ervoor kiezen om een wit of grijs linnen tafelkleed neer te leggen. Als je een houten eettafel hebt, is het mooi om helemaal geen tafelkleed te gebruiken. Je hebt veel webshops die mooi servies verkopen. Zo vind ik het servies van Madam Stoltz prachtig. Zet in de zomer grote bossen bloemen op tafel voor een gezellige sfeer. Gebruik in de winter juist takjes, zoals de groene kersttakjes op onderstaande foto.

lichte tafelstylingwitte tafelkerst tafel

Servies Broste Copenhagen

Als liefhebber van de Scandinavische interieurstijl ben ik groot fan van het Deense merk: Broste Copenhagen. Kopenhagen is dé stad voor de interieur- en designliefhebbers en in deze stad werd dit merk opgericht. Broste Copenhagen ontwerpt allerlei stijlvolle accessoires en daarnaast verkopen ze prachtig servies. Het servies van Broste Copenhagen mag niet ontbreken bij je tafelstyling. Op onderstaande foto zie je het mooie servies. Het servies is gecombineerd met een linnen, roze tafelkleed en verschillende grijs- en bruintinten.

pastel tafelzwart wit servieswitte tafelzwarte tafelstyling tafel servies styling

Ik hoop dat deze gedekte tafels je inspiratie geven wanneer je jouw tafel mooi wilt dekken! Welke tafelstyling is jouw favoriet?

Bronnen: yoka.com | brostecopenhagen.com | bo-bedre.no, fotograaf: Bjørn Johan Stenersen | ensuus.nl  | stylizimo.com | plazainterior.se

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Modern Quartz Dining Table
  30 november 2019 at 20:01

  […] View Image More Like This […]

 • Reply
  Jouw kookkunsten: een totaalervaring - THESTYLEBOX
  12 november 2020 at 07:00

  […] ook: 10x mooi gedekte tafels 5x mooi servies Verse kruiden in de […]

 • Leave a Reply