THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur Vintage interieur

10 inspirerende werkplekken


inspirerende werkplek groen

Het lijkt me een feestje om een thuis werkplek te mogen inrichten. Een inspirerende plek om aan het werk te gaan en goede ideeën te bedenken. Voor nu volstaat de Coffee Company nog, maar op een dag. Dan heb ik mijn eigen kantoor in huis. Vandaag inspiratie voor de werkplek voor iedereen die wel een ruimte overheeft in huis!

Persoonlijke werkplek

Persoonlijkheid is ook in een werkplek belangrijk, laat het werk dat je doet doorschijnen in de inrichting van de werkplek. Ben je bijvoorbeeld tekenaar, breng één van jouw kunstwerken op de muur aan. Dat zie je ook in de werkplek op de foto hieronder. Ook als je werk hebt waar minder creativiteit voor nodig is (zichtbare creativiteit althans) kun je persoonlijkheid aanbrengen in je werkplek; hang beelden op die jou inspireren of quotes die jou aanmoedigen en vertellen dat je heel goed bezig bent!
inspirerende werkplek tekenaar
inspirerende werkplek houten bureau
inspirerende werkplek creatief
inspirerende werkplek

Kleurgebruik

Wanneer je aan het werk bent wil je natuurlijk zo min mogelijk afgeleid worden, het is daarom van belang dat je het rustig aandoet met kleurgebruik. Op de foto’s in deze blog zie je veelal werkplekken met een witte basis. Dit kun je aanvullen met kleuren, zoals de gele stoelen op de foto hieronder. Vergeet ook niet groene zuurstof in jouw werkplek aan te brengen. Niets beter dan planten in de werkplek!
inspirerende werkplek gele stoeltjes
inspirerende werkplek pallets

Bureau

Een bureau in de werkplek is natuurlijk het belangrijkste elementen dat niet mag ontbreken. Wanneer je er ruimte voor hebt, kies dan voor een groot bureau. Dan kom je nooit werkruimte tekort. Persoonlijk vind ik het altijd fijn als een bureau niet tegen een muur aan staat, dat geeft het gevoel van beperktheid in plaats van inspirerende ruimte voor de geest. Als het bureau tegen een muur staat met een raam dan kun je heerlijk naar buiten kijken. Inspirerende bureaus zie je op de foto hierboven. Het bureau gemaakt van pallets is een goedkope en enorm creatieve oplossing. Ten slotte nog de werkplek met die fantastische muur van kurk, ideaal voor inspirerende beelden, quotes of om je eigen werk aan op te hangen.
 inspirerende werkplek kurk
inspirerende werkplek zolder
inspirerende werkplek scandinavisch

Bronnen: johanna-vintage.blogspot.nl | theultralinx.com | cocolapine.wordpress.com | hueologystudio.com | justthedesign.tumblr.com | missmoss.co.za | e-interjeras.lt | cameralink.se | blog.offscreenmag.com | littlefew.blogspot.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply