THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur

10 dingen die horen in een Scandinavische inrichting


10 dingen Scandinavische inrichting

De Scandinavische interieurs zijn helemaal hot tegenwoordig. Zelf ben ik er ook helemaal gek op en daarom verzamelde ik voor vandaag de tien dingen die niet kunnen missen in een Scandinavische inrichting. Dit gaat van de Eames chair tot de het schapenvachtje en van de houten snijplank tot de Pia Wallen Cross blanket.

Scandinavische warmte

We beginnen met de grote dingen in huis. Zoals een haard op kachel die je in ongeveer elke woning uit de Scandinavische hoek wel te vinden is. Nu kennen wij niet van die horror winters als daar, maar een haard of kachel is een aangename sfeermaker.

10 dingen Scandinavische inrichting10 dingen Scandinavische inrichting

Scandinavische stoelen

De Eames chair kan niet missen in een Scandinavische woning, maar ook de Wishbone chairs die op de allereerste foto zijn zie je veel.

10 dingen Scandinavische inrichting

Scandinavische accessoires

Zet je schrap, nu volgen zeven accessoires die niet kunnen missen in de Scandinavische inrichtingen. Het gaat namelijk om een witte basis, maar verder om de details. Ten eerste de grote lijsten met prints erin, dit is vaak een combinatie van zwart- wit. De Pia Wallen Cross Blanket kleedt de Scandinavische bank of bed helemaal aan en past daarom helemaal in dit rijtje thuis. Ook het schapenvachtje zie je vaak, over een stoel of gewoon op de grond. Ligt er geen schapenvacht op de grond dan is het wel een andere vloerkleed en daar staat vrijwel altijd een rond tafeltje op. Om het geheel helemaal Scandinavisch te maken wordt het interieur altijd afgemaakt met verschillende houten accessoires. In de keukens vindt je altijd de houten snijplanken! Welke van de tien dingen die horen in de Scandinavische woningen heb jij thuis?

10 dingen Scandinavische inrichting 10 dingen Scandinavische inrichting 10 dingen Scandinavische inrichting 10 dingen Scandinavische inrichting 10 dingen Scandinavische inrichting 10 dingen Scandinavische inrichting

Bronnen: moodinterieurstudio.nl | dwellinggawker.com | peekyou.com | trendenser.se | lablovedesign.wordpress.com | verrassendgenoeg.nl | elv-s.blogspot.nl | style-inspo.tumblr.com | decoshabbychic.blogspot.com | kristinoskars.weebly.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply