THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Wasmanden inspiratie

De wasmand is tegenwoordig niet zomaar meer een mand van Curver of een ander kunststof materiaal. Tegenwoordig besteden we steeds meer aandacht aan het uitzoeken van wasmanden want ze maken deel uit van ons interieur. Een wasmand mag weer gezien worden! Dus wil je ook een fraaie wasmand aanschaffen die iets toevoegt aan het interieur. We komen al gauw uit bij de rieten, rotan of gras manden die gebruikt worden als wasmand. Het is dan ook niet zo gek dat deze manden voor allerlei doeleinden gebruikt worden want ze zijn prachtig. Het zijn natuurlijke, neutrale en fraaie manden die in elk interieur passen. Wij hebben ze bijvoorbeeld in de woonkamer staan voor het speelgoed van mijn kinderen. Ideaal!

6 x Wasmanden inspiratie

Een wasmand kan op verschillende plekken in huis staan. Het is afhankelijk van jouw routine in het huis en in het leven. Waar kleed jij je om? Bedenk bijvoorbeeld eens waar jij de vieze handdoeken weggooit? Waar staat de wasmachine? Bij ons thuis staan de wasmanden bij de wasmachine omdat we nergens anders plek hebben. Maar wasmanden kunnen op veel meer plekken staan…

#1 Het toilet

Bijvoorbeeld op het toilet waar je ze gebruikt voor wc-rollen en gastendoekjes die gebruikt worden.

#2 De gang

Op de gang waar je vaak langs loopt, waar iedereen komt en dus ook iedereen zijn was kan weggooien. Dit DIY idee is erg leuk en handig: drie zakken voor witte, donkere en gekleurde was. Gemakkelijk zelf te maken!

#3 De slaapkamer

Heb jij voornamelijk veel was op de slaapkamer? Zet hier dan een wasmand neer waar je de vuile was in kunt gooien. Deze industriële wasmand is niet alleen erg leuk maar ook heel handig met wielen eronder.

#4 De bijkeuken of wasruimte

Natuurlijk staan er ook wasmanden bij de wasmachine. Hier kan je ze immers ook goed gebruiken. Deze grasmanden zijn gepimpt met een beetje verf en letters. Een grappig en vrolijk effect voor deze neutrale manden. Weer eens iets anders!

#5 De badkamer

De badkamer is de meest voorkomende ruimte waar wasmanden staan. Hier ontstaat de meeste vuile was omdat we er handdoeken gebruiken, washandjes, badmatten maar ook onze kleding hier uittrekken.

Om de badkamer meer sfeer te geven zijn zo’n natuurlijke wasmanden erg leuk om te gebruiken. Ze geven immers meer persoonlijkheid en uitstraling aan de badkamer.

Bronnen: minimalism.co | inspirahogar.com | yellowbrickhome.com | happyinteriorblog.com | designsponge.com | brit.co | stadshem.se


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply