THESTYLEBOX

Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Vitra Eames LCW loungestoel

vitra eames LCW design stoel
Vaak kom ik mooi design tegen en vaak is het design van Vitra. Ik denk dat Vitra mijn zwakte is. Deze prachtige Vitra Eames LCW loungestoel is daar een voorbeeld van. Design in simpelheid, prachtig hout, mooi.

Charles en Ray Eames

De Vitra LCW loungestoel is ontworpen door Charles en Ray Eames. De loungestoel is gemaakt van dunne essenhouten platen die een hoge mate van comfort bieden. LCW staat voor Lounge Chair Wood. Zowel de zitting, de rugleuning en het onderstel zijn vervaardigd van multiplex in essen. De LCW loungestoel is verkrijgbaar in de kleuren: essen naturel, essen rood
en essen zwart. Van de rode design stoel kon ik geen voorbeelden vinden, maar ik denk niet dat iemand dat erg vindt (eh, rode stoelen? nehh).

eames design chair
houten design stoel vitra

Scandinavische inrichting

Mijn favoriet is de naturel uitvoering van de LCW, door de natuurlijke look die de design stoel geeft. Past perfect in een Scandinavische of een moderne inrichting. Hierboven zie je de combinatie met een zwarte vloer en witte muren: mooi! Hieronder zie je nog een prachtig voorbeeld. Een Scandinavische woonkamer, met veel zwart en wit waar de Vitra LCW loungestoel prachtig in uitkomt.
scandinavische design stoel
vitra eames LCW stoel

Wat vind jij van de Vitra Eames LCW loungestoel?

Bronnen: tizianatosoni.com | normcph.com | remodelista.com | amerrymishapblog.com | roomed.nl


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply