THESTYLEBOX

Klassiek interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Visgraat vloer woonkamer

visgraatvloer woonkamer

Mijn nummer 1 vloer: de visgraat vloer. Op een of andere manier neemt de visgraat vloer altijd enige allure met zich mee en lijkt de vloer mooi te zijn in elke woonkamer. Past bij elke stijl. Mooi!

Visgraat vloer in allerlei varianten

De visgraat vloer heb je natuurlijk in allerlei varianten en kleuren. Ik ben er zelf nog niet helemaal over uit welke variant ik zelf het mooiste vind, want eigenlijk heeft elke visgraat vloer wel iets moois. Bijvoorbeeld de vloer op de eerste foto vind ik heel mooi om haar lichte kleur, want dit past zo mooi bij de rest. Een donkere visgraat vloer straalt daarentegen weer veel luxe uit.

visgraatvloer woonkamer visgraatvloer woonkamer visgraatvloer woonkamer

Witte vloer

De visgraat vloer kun je ook in een kleur schilderen, in het wit bijvoorbeeld zoals op de foto hierboven. Ik vind het super mooi passen in deze woonkamer. Stiekem wel zonde van het hout, want eenmaal wit kun je niet terug naar hout. Sommige mensen schilderen de visgraat vloer zwart, ook heel mooi! 

visgraatvloer woonkamer

Past in elke woonkamer

Zoals je op de foto’s ziet zijn dit woonkamers met allerlei stijlen. Dat bewijst maar weer dat de visgraat vloer overal past. Of je nu van modern houdt, de Scandinavische stijl aanbidt of een klassiek interieur hebt: heet welkom aan de visgraat vloer in de woonkamer! 

visgraatvloer woonkamer visgraatvloer woonkamer

Bronnen: decor8blog.com |daniellawitte.blogspot.com | theblackworkshop.tumblr.com | flodeau.com | yellowtrace.com.au | lascositasdebeacheau.blogspot.com.es |sorakeem.tumblr.com |


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply