THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Vintage interieur

Vintage spiegel badkamer

vintage spiegel badkamer

Vintage elementen in het interieur begin ik steeds meer te waarderen. Daar gaat een huis van leven, omdat het vaak producten zijn met een verhaal. Persoonlijk combineer ik het wel graag met nieuw en design, om het allemaal goed in balans te houden. Wat ik enorm mooi vind in de badkamer is de vintage spiegel. Het geeft een leuk effect aan de badkamer!

Gouden spiegel
De vintage spiegel voor in de badkamer is er in allerlei varianten: van oud-oud, tot oud in een modern jasje en unieke exemplaren. Op de eerste foto zie één van mijn favorieten: een vintage spiegel inclusief plankje met mooie parfumflesjes. Het mooie aan deze spiegel vind ik het goud, wat perfect past bij de tegels in deze badkamer.

Hieronder zie je een echt oudje. Deze vintage spiegel heeft een bijzondere vorm en daar vind je er niet snel nog eentje van. Ohja, toen ik het plaatje iets beter ging bekijken zag ik dat het een keuken is. Maar hee, die vintage spiegel past perfect in de badkamer, toch?

oude spiegel badkamervintage spiegel

Vintage in een modern jasje

Hierboven zie je een goed voorbeeld van een vintage spiegel in een modern jasje. De 6-hoek spiegels zijn goud en prachtig in deze badkamer. Naast de vintage spiegels staat er in de badkamer ook een vintage kastje met mooie wasbakken.

Hieronder zie je een heel bijzondere spiegel met ‘draaideurtjes’. Wat echt ideaal is, want zo kun je jezelf van alle kanten bekijken.

badkamer spiegel houten spiegel badkamer

Wat vind jij een vintage spiegel in de badkamer? 

Bronnen: flickr.com/photos/wetweekend/ | brit.co | diyyourcrafts.com | elledecoration.se | thedesignfiles.net


You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Goedele
  27 februari 2017 at 21:24

  Ik vind dit geweldige spiegels maar waar kan je zulke spiegels nog verkrijgen?

  m.v.g.
  Goedele

  • Caroline Boeren
   Reply
   Caroline Boeren
   3 maart 2017 at 12:53

   Hi Goedele,

   Tof zijn ze hè? Voor een vintage spiegel kun je het beste naar een kringloop gaan of naar rommelmarkten. Ook kun je webshops zoals Neef Louis in de gaten houden. Voor nieuwe vintage spiegels kun je eens kijken bij Google shopping en dan ‘vintage spiegel’ intypen, dan krijg je ook leuke opties! Hopelijk vind je iets dat bij jouw huis past. Laat je ons weten als het is gelukt?

   Groetjes, Caroline

  Leave a Reply