THESTYLEBOX

Persoonlijk

#tsbkaartjes: de kaartjes

animaal amsterdam kaartje

Het is al weer even geleden dat we de #tsbkaartjes hebben verzonden. Wat was het leuk! En wat hebben we met fantastische bedrijven en illustratoren samen mogen werken. In deze blog vind je deel 1 van de eigenaren van alle kaartjes. Binnenkort meer.

Animaal Amsterdam

Een tijdje geleden kocht ik een print van Animaal Amsterdam, want ik was direct fan van de materiaal keuze en de eenvoud van het design van de kaartjes en posters. Daarom vond ik het helemaal leuk dat Sophie (Owner & Creator) mee wilde werken aan #tsbkaartjes. Sophie maakt de illustraties zelf, maar wil ook een platform bieden aan andere grafische creatievelingen. In de illustraties staat het spelletje van vroeger ‘connecting the dots’ centraal. Een puntje is in de wiskundewereld ook wel een maal teken, vandaar de naam Animaal Amsterdam. Inspiratie haalt Sophie uit de natuur en ze laat dit terug komen in de illustraties en materiaal keuzes. De illustraties zijn namelijk gedrukt op handgeschept papier uit Zuid India, gemaakt van 100% gerecycled katoen (oh, en wat houd ik van natuurlijke materialen!).

Website & webshop: animaalamsterdam.nl

animiaal-amsterdamnina maakt kaartje

Nina Maakt

Wat word ik vrolijk van de kaartjes van Nina! Handgemaakte kaarten die je kunt verzenden, zelf kunt houden of boven je bed kunt hangen. De kaartjes zijn vaak van een inspirerende quote en illustratie voorzien. Nina ontdekte na haar opleiding Kunstgeschiedenis dat ze liever zelf creëert in het hier en nu. Dat was een goed idee, ze maakt er vast heel veel mensen blij mee. Ons sowieso!

Website: ninamaakt.nl
Webshop: etsy.com/shop/ninamaakt

nina-maakt
kaartjevanpapier kaartje

Kaartje van papier

Kaartjes met een fijne quote zijn altijd goed. Natasja begon eind vorig jaar de webshop Kaartje van papier met allerlei leuke kaartjes, posters en bijhorende accessoires. Veelal in zwart-wit, helemaal binnen de trends van nu!

Website & webshop: kaartjevanpapier.nl

kaartje urban jungle

Annet Weelink

De kaartjes van Annet Weelink passen perfect in de Urban Jungle trend waar ik zo fan van ben. Prachtige illustraties van een succesvolle designer. Annet werkt op freelance basis voor onder andere Helly Hansen, H&M, Colourful Rebel en werkt daarnaast aan haar eigen label. Ze heeft dus deze geweldige kaartjes, maar ook mooie fashion producten (zoals de tas hieronder), eigen ontworpen spullen voor in huis, notiboekjes etc. Zoveel moois!

Website: annetweelink.com
Webshop: annetweelinkdesign.com

annet weelink taskaartje konijn

Linda Steenwijk

Linda Steenwijk houdt zich het liefst bezig met illustreren, grafische vormgeving en webdesign. In haar webshop Kuukeluus verkoopt ze allerlei mooie kaartjes en posters met handgetekende illustraties. Wij ontvingen de kaarten set met ‘natuur thema’. Ik houd enorm van dierenprints en daarom ben ik héél blij dat we deze kaartjes naar jullie mochten verzenden!

Website: lindasteenwijk.nl
Webshop: etsy.com/nl/shop/kuukeluus

zoete-liefde-tsbkaartjes

ZoeteLiefde

ZoeteLiefde ontdekte ik een tijdje geleden via Facebook. Ik vond hun mission statement zo tof dat ik ze met veel plezier ging volgen. Toen ik #tsbkaartjes bedacht, heb ik ze daarom ook direct gemaild. ZoeteLiefde wil de wereld een beetje mooier maken. Ze geloven namelijk dat liefde juist dat verschil maakt, daarom ontwerpen zij persoonlijke kaarten die je naar alle mensen van wie je houdt kunt sturen. Hun uiteindelijke doel:Nederland (en daarna de wereld) overladen met zoete woorden van liefde.

Website:zoeteliefde.com
Webshop: https://www.etsy.com/nl/people/zoeteliefde


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply