THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires

TrashMe designlamp

trash me tafellamp
Ik ben dol op design. Ik houd van unieke producten en al helemaal van bijzondere materialen. Hallo daar perfecte, duurzame designlamp: TrashMe gemaakt van oude eierdozen.

Design tafellamp

Victor Vetterlein ontwierp voor &Tradition de TrashMe tafellamp. De desiglamp is volledig gemaakt van oude eierdozen die tot pulp gemaakt zijn, wat vervolgens over een vorm geweven is. De TrashMe tafellamp draagt zijn steentje bij aan een beter milieu doordat de lamp is gemaakt van afvalmateriaal: ídeaal!
zwarte pastoetrashme lamp

Licht dat overal kan

De TrashMe designlamp heeft een vrij neutrale kleur, waardoor de tafellamp in principe bij elke inrichting past. De lamp kan in combinatie met een Scandinavische stijl, het is een grappige twist in een moderne inrichting en past perfect in een industrieel huis.
trashme tafellamp design
trashme tafellamp natuurlijke materialen

Toepassing TrashMe designlamp

Op bovenstaande foto is de Trashme designlamp enorm mooi geïmplementeerd in het interieur. De kleur van de lamp komt fantastisch uit op het blauwe dressoir en past perfect bij de overige accessoires. Echt een uniek product voor in huis!
trashme tafellamp woonkamer

Waar te koop?

De Trashme design tafellamp is onder andere te koop bij Loods5 en kost 83,50 (bijzonder bedrag overigens- wel prima betaalbaar). Wat vind jij van de TrashMe designlamp? Let us know!

Bronnen: bintihomeblog.com | repro.nl | vtwonen.nl | iconosquare.com | bintihomeblog.com | stijlvolstyling.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply