THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie

Onze ervaring met het Simba matras!

Vanwege rugklachten, waren we een tijdje geleden op zoek naar een nieuw matras. Tijdens onze zoektocht naar hét perfecte matras, kwamen het Simba matras tegen. We hadden er al verschillende goede verhalen over gehoord, en waren erg nieuwsgierig geworden naar hoe het Simba matras nou echt was. Was het écht zo comfortabel zoals heel veel mensen beweren? Er was maar één manier om daarachter te komen, namelijk zelf proberen!

Simba Matras

Traagschuim, pocketveren, toplaag

Even een korte introductie over het Simba matras. Na jarenlang garenklossen geleverd te hebben aan matrassenfabrikanten wereldwijd, besloot Simba in 2002 zelf een matras te ontwerpen en te fabriceren. Het moest hét perfecte matras worden, dat zich optimaal aanpast aan je lichaam met een perfecte ondersteuning. Het matras moest de perfecte nachtrust bieden. Daarom hebben ze in samenwerking met het ‘Sleep to Live’ instituut de profielen van meer dan tien miljoen slapers bestuurd. Op basis van dit onderzoek hebben ze een matras ontworpen, die uit drie lagen bevat, namelijk een PU traagschuim laag, een laag met conische pocketveren én een bovenste zelf ontwikkelde Simbatex toplaag.

Simba Matras

Onze ervaring

Het Simba matras is verkrijgbaar in verschillende formaten. Wij probeerden het formaat 180x200cm uit, gecombineerd met het bedbodem van IKEA. Hieronder zie lees je onze ervaring met het matras:

– Het Simba matras wordt super compact in een doos verpakt en thuis bezorgd.
– Je kunt het heel goed gecombineerd met het bedbodem van de IKEA boxsprings.
– Het matras ziet er zo goed uit, dat het eigenlijk zonde is om er een hoes omheen te doen.
– Het matras voelt eerder hard aan dan zacht. In het begin kan het even wennen zijn, maar het went vrij snel. Het lijkt ook alsof het matras iets zachter wordt naarmate je erop hebt geslapen.
– Na een maand erop geslapen te hebben, zijn de rugklachten verdwenen.
– Een tevreden klant? Jazeker!

Simba Matras

Het is altijd lastig te beoordelen of een matras bij jou past of niet. Je kunt er in de winkel even op liggen, maar je komt daar pas echt achter als je er een tijdje op hebt geslapen. Daarom biedt Simba voor elke klant de mogelijkheid om het matras honderd dagen uit te proberen. Mocht je niet 100% tevreden zijn, dan krijg je het gehele aankoopbedrag terug. Sterker nog, ze komen het matras zelfs gratis ophalen. En de verpakking hoef je niet te bewaren.

Simba Matras


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply