THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Schommel in huis

schommel woonkamer

Een schommel in je interieur is niet meteen het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je huis. Maar hoe geweldig is het om er één te hebben. Een droom van ieder kind maar stiekem ook wel van het kind dat schuilt in iedere volwassene. Je moet er wel de ruimte voor hebben, maar heerlijk toch als je even lekker ontspannen kunt schommelen. Ik heb een aantal mooie voorbeelden uitgezocht van schommels toegepast in het interieur. Droom je even lekker met mij mee? Geniet en laat je inspireren…

Toepassing in verschillende ruimtes

Een schommel is natuurlijk hartstikke leuk in de kinderkamer maar natuurlijk ook in andere ruimtes, zoals in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Een schommel geeft in elke ruimte een stoer en speels effect aan je interieur. Heb je bijvoorbeeld een huis met balken of een hoge zolder, superleuk om er een schommel aan op te hangen.

schommel band kinderkamer

schommel slaapkamer

Als je liever geen schommel in de huiskamer hebt, is een slaap- en kinderkamer natuurlijk ook een hele leuke plek om er één op te hangen. Een schommel in de kinderkamer is voor elk kind een paradijs, vooral omdat we in Nederland veel regendagen hebben is het natuurlijk hartstikke leuk om ook gewoon heerlijk binnen te kunnen schommelen. Ook in een slaapkamer voor volwassenen een echte eye-catcher. Naast dat het hartstikke leuk staat ook nog eens functioneel om bijvoorbeeld lekker een boekje op te lezen.

schommel deuropeningschommel huiskamer

Als je graag een schommel in huis wilt hebben, is het wel handig als je daar de ruimte voor hebt. Je moet natuurlijk wel de ruimte hebben om heerlijk heen en weer te kunnen swingen. Een schommel is heel makkelijk te bevestigen, maar wel belangrijk is dat de schommel bevestigd wordt aan een stevig plafond. Een betonnen plafond of een houten balk is hier goed geschikt voor.

Ook meteen zin om heerlijk te schommelen in huis?

Bronnen: thelifestyleedit.com | marvelous-homes.com | stijlhabitat.nl | moodkids.nl | eenigwonen.nl

 

 


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply