THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur Woonaccessoires

Muurvaasjes

muur vaasjes
Muurvaasjes blijven helemaal leuk en er komen steeds meer leuke versies van op de markt. Het is natuurlijk ook een mooie manier om een saaie wand op te leuken. Doordat je de bloemen en plantjes regelmatig kunt (en moet) vervangen ziet het er ook steeds anders uit. Daar houd ik wel van: afwisseling. Plus dat bloemen en planten een huis net dat beetje extra geven en naar mijn idee onmisbaar zijn!

Muurbekleding

Het is weer wat anders dan een schilderij of een print aan de muur. De muurvaasjes vullen een groot gedeelte van de muur op en je kunt kiezen om er één te plaatsen of een aantal bij elkaar. Op de bovenste foto zie je daar een goed voorbeeld van. Aan de muur zijn verschillende muurvaasjes in diverse maten geplaatst. In de witte muurvaasjes zijn mooie groene planten geplaatst. Echt een heel fijn geheel!

Op de onderste twee foto’s zie je Serax muurvaasjes. In mooi grijs of wit op elk gewenste plekje. Ik vind het een leuk design dat vooral in de Scandinavische inrichting goed ten uiting zal komen. Met een gezellig bloemetje of groen takje fleurt het de hele wand op.
muurvaas serax
muurvaasje serax
wit muurvaasjemuur vaas geometrisch

Spelen met bloemen
Hierboven zie je een heel andere versie van de muurvaasjes: ook erg leuk en origineel. Het murvaasje is van glad met een stalen, zwarte frame. De muurvaasjes zijn open aan beide kanten, zodat je goed kunt spelen met de bloemetjes. Zo creëer je een leuk speels effect op jouw muur.

Wat vind jij van de muurvaasjes? 

Bronnen: bycocoon.com | minimalissimo.com | saratruyens.be | otchipotchi.bigcartel.com | blog.justinablakeney.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply