THESTYLEBOX

Moodboard Vintage interieur

Moodboard: thee tijd

moodboard thee tijd

Hoi, ik ben dol op thee. Zeker in deze wintermaanden is het heerlijk om met een kopje dampende thee op de bank te zitten bij een goede film of een fijn boek. Ik ben mijn verse thee collectie flink aan het uitbreiden en wil het gebruik van theezakjes gaan reduceren (verpakkingsvrij leven: it’s on!). Bij thee horen mooie theepotten, lekkere verse theeblaadjes en goede theemokken. Ik maakte er een bijpassend moodboard bij: thee tijd! 

Ten eerste: ik houd van goede koffie (ofwel: ik ben niet zo’n extreme theeleut), maar na 20:00 drink ik geen koffie meer en ga ik over op een een flinke mok thee. De producten van Nicolas Vahé vind ik prachtig, of het ook lekker is weet ik niet, maar zo’n zakje thee op de plank past altijd. // Dit is mijn huidige collectie thee, nog niet erg veel maar dat komt nog. Ik vond ooit in de kringloop het oude mandje en de potjes zijn van Dille & Kamille. // Mijn favoriete theemok van dit moment. Ik vond deze mokken een tijdje geleden bij Loods5 en sinds dien gebruik ik geen andere mok mee voor mijn theemomentjes. // Dit heerlijke beeld is van Bredemeijer en de theepot vind ik erg leuk. Het is de Asia Bamboo theepot en je vindt hem in de webshop van Bredemeijer. // In je thee roeren wordt zoveel leuker met dit té leuke lepeltje. Ik vond hem op Etsy en je hebt nog allerlei lepeltjes met andere teksten. Super leuk!

Drink jij ook graag thee?

Bronnen: instagram.com/villah_heini/ | eigen beeld | eigen beeld |  | bredemeijerstore.nl | etsy.com/nl/shop/jessicaNdesigns


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply