THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: stay determined

moodboard thestylebox

Goedemiddag nieuwe maandag! In dit moodboard nam ik de quote als uitgangspunt en zocht er verder fijne plaatjes bij in prachtige pastelkleuren. Gewoon ter inspiratie voor deze dag en week!

Pastelkleuren

Zoals ik wel eens vaker schrijf, droom ik over mijn eigen kantoor in huis. Ik vind de sfeer van dit kantoor echt heerlijk. Het kleurenpalet bestaat uit wit, licht hout en licht blauw. Hele rustgevende kleuren vind ik dat, maar niet saai. Perfect voor een kantoor waar je in alle rust moet kunnen werken, maar ook tot nieuwe ideeën moet komen. // Blijf vastbesloten! Iets wat ik waarschijnlijk wat vaker tegen mezelf moet zeggen. Als je iets wil: doe het dan en laat je niet afleiden door wat iedereen om je heen zegt (tenzij ze hele goede adviezen hebben natuurlijk). Op die manier kom je op plaatsen waar je moet zijn, zodat je de meeste potentie uit jezelf kunt halen. // Deze leuke stoelen van House Doctor passen geweldig in dit moodboard, door de mooie kleuren. Leuk voor aan de keukentafel of op kantoor. Ik vind de vorm van de stoelen erg leuk, niet heel erg standaard en daar houd ik wel van. // Het plaatje van de trap vind ik echt heel mooi. Zo’n plaatje geeft me altijd ook weer inspiratie voor thuis. De kleur roze in combinatie met grijs en zwart vind ik heel inspirerend voor het interieur. Ze zouden overigens ook meer trappenhuizen op stations zo moeten schilderen. Zoveel mooier dan wat ik doorgaans tegen kom.

Fijne maandag, fijne week! 


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply