THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: no rain, no flowers

pastel moodboard

Zo nu en dan kan ik enorm genieten van een regenbui. Na zo’n warme, plakkerige dag in de zomer bijvoorbeeld. Dan beleef ik vaak zo’n singing in rain momentje. Of wanneer na een lange dag de regen je langzaam in slaap druppelt. Dit zijn de goede momenten van regen, want vaak is het gewoon heel vervelend. Ook wanneer regen je leven binnen komt, vervelende dingen. Nare ervaringen. Maar hee, zonder die regen geen fijne dingen. Zoals het regen op het dak.

Roze in het interieur

Dat over de quote. // Pas heb ik mijn kast opgeruimd. Maar dan ook echt. Beetje in Marie Kondo-stijl. Erg veel van mijn kleding bleef er niet over en ik moet nu dus flink shoppen. Goh. Deze outfit vind ik enorm leuk. // Ook mijn huis is weer aan een frisse wind toe. Ik heb zin om wat kleuren toe te voegen, om het helemaal zomerklaar te maken. Wat vind jij van dit kleurenpalet? // Prachtige keuken, met ook een tintje roze. Leuk vind ik ook dat er én een zwarte kraan in de keuken is geplaatst én zwart goed doorgevoerd wordt in de accessoires. Het groen fleurt de boel weer lekker op. // Ik ben dol op taarten bakken. Niet alleen om je dan een soort van geoorloofd mag proeven en tussendoor écht moet kijken of het beslag wel op smaak is. De taart van het plaatje ziet er echt heerlijk en prachtig uit. Daar ben ik dan weer niet echt goed in. Mijn taarten zien er meestal niet zo ongelooflijk aantrekkelijk uit.

Bronnen: alwaysjudging.com | | delikatissen.com | entermyattic.blogspot.nl | thevanillabeanblog.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply