THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: holly jolly christmas

moodboard kerst

Ook dit jaar tel ik de dagen weer af tot het kerst is. Wat een heerlijke tijd! De kerstboom staat weer opgetuigd en ik kijk nu al uit naar warme en gezellige dagen met familie. Ik vond het daarom super leuk om dit moodboard te maken. De foto met de kersttaart doet me denken aan het kerstdiner. Ik ben dol op koken en vind het dan ook leuk om een culinair gerecht te maken voor het diner. Dit jaar wil ik deze taart graag uitproberen.

Kerst in je interieur

Uiteraard verdient het interieur een make-over tijdens de kerstdagen. Allereerst mag de kerstboom natuurlijk niet ontbreken, waar ik pas een blog over schreef.  Naast de kerstboom zijn er nog veel meer ideeën om je interieur te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan plateau met hierop verschillende kaarsen en kerstdecoratie. Dit staat gezellig op tafel. Of verzamel een aantal mooie kerstkaarten en hang deze aan de muur met washi tape. Er zijn veel do it yourself ideeën om je interieur helemaal kerstproof te maken. Mijn eigen interieur heeft uiteraard ook een kerst make-over gekregen. De kerstboom straalt in de woonkamer en in mijn slaapkamer heb ik kersttakken staan. En de kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken. Die heb ik het liefst de hele dag aan.

Hoe maak jij jouw interieur kerstproof? Wij zijn benieuwd!

Bronnen: cannellevanille.com | designenwonen.nl | lalalalovelythings.tumblr.com

 


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply