THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: celebrate the little things

moodboard celebrate

Het is weer maandag en dat betekent een nieuw moodboard. Deze week met als thema: ‘celebrate the little things’. In de maand december mogen we veel vieren. Afgelopen weekend vierden we pakjesavond en eind deze maand kerst en oud & nieuw. Ik ben daarom dol op deze maand. Maar naast al deze feestdagen, zijn er ook veel kleine dingen die gevierd mogen worden. Kleine dingen, die ons soms niet eens opvallen. Ik besloot daarom om deze maandag stil te staan bij die kleine dingen. Lees je mee?

Lichtpuntjes

Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn. De maand december is een maand waarin ik veel feestjes mag vieren. Zo heb ik net Sinterklaas gevierd (ja, hier ben ik dol op!) en ben ik aankomende zondag jarig. Aan het einde van de maand vieren we kerst en tot slot, oud & nieuw. Allemaal momenten om van te genieten. Maar naast al deze dingen, zijn er nog veel meer dingen die we in het leven mogen vieren. Zoals de quote ‘celebrate the little things’ zegt. Juist de kleine dingen mogen gevierd worden. Zoals het drinken van een cappuccino of de frisse ochtenddauw als ik ’s ochtends op de fiets zit. Juist die kleine dingen maken het leven soms nét even leuker. Ik hoop dat je deze maand, tussen alle feestdagen door, mag genieten van de kleine dingen. En dat je kleine dingen als lichtpuntjes in je leven mag zien.

Welke lichtpuntjes maken jou blij?

Bronnen: remainsimple.us | members.cooked.com.au | society6.com | refinery29.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply