THESTYLEBOX

Kantoor inspiratie

Moderne keukens anno 2016

Een moderne keuken heeft twee kanten. Aan de ene kant herken je een moderne keuken aan het ontwerp, gekenmerkt door strakke lijnen en een moderne minimalistische uitstraling. Aan de andere kant kenmerkt een moderne keuken zich aan de toegepaste technologische snufjes. Een moderne keuken anno 2016 ziet er heel anders uit dan bijvoorbeeld een moderne keuken van tien jaar geleden. Ontwikkelingen rondom technologie zorgen er namelijk voor dat de gemakken van de keuken mee gaan met de tijd.

Moderne keukens anno nu

Grando kan je er van alles over vertellen. Grando is namelijk al vijftig jaar lang een begrip in Nederland als het gaat om keukens en badkamers. Niet alleen als het gaat om de stijl van de keuken, maar ook als het gaat om vernieuwende moderne gemakken, ideeën en apparatuur. Denk aan keukenapparatuur zoals moderne vaatwassers, koel- en vrieskasten, (combi)magnetrons, innoverende kookplaten, afzuigkappen, ovens, koffiemachines, noem maar op!

Moderne keukens anno nu

Moderne keukens anno nu

Moderne keukens anno nu

Moderne keukens anno nu

Gratis keukenadvies

Door heel Nederland heeft Grando in totaal 32 vestigingen waar je terecht kunt voor advies voor je nieuwe keuken. Welke stijl past het beste bij je? Welke materialen zou je kunnen gebruiken? Wat voor apparatuur kan je kiezen? Noem maar op. Bekijk de ruime collectie prachtige moderne keukens met onder andere de Bardi, Tires, Esino en Isole en vraag aan de medewerkers om advies en tips. Ze zijn bereid om jou op weg te helpen bij het realiseren van jouw droomkeuken. Je kunt er zelfs terecht voor gratis advies om jouw oude keuken te renoveren.

Geen zin of geen tijd om langs te gaan? Vraag dan op z’n minst het gratis nieuwe Grando Inspiratie Magazine aan. Het magazine met in totaal 76 pagina’s vol keuken- en badkamer inspiratie, tips en trends, is een ultiem hulpmiddel voor jouw zoektocht naar een nieuwe moderne keuken.

Moderne keukens anno nu

Moderne keukens anno nu

Moderne keukens anno nu


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply