THESTYLEBOX

Binnenkijker Modern interieur

Modern Urban interieur inspiratie

modern-urban-interieur-2

Een nieuwbouwhuis is vaak een uitdagende klus om helemaal naar eigen stijl en sfeer in te richten. Ik hoor dan ook vaak dat men geen sfeer en gezelligheid in het nieuwe huis gebracht krijgen. Dit nieuwbouwhuis in Australië is een mooi voorbeeld om te laten zien hoe je dat “nieuwe” vervangt voor veel knusheid en sfeer. Een modern urban interieur met veel gave details, meubels, materialen en stoere kleuren.

Een Modern Urban interieur

Een beetje meer informatie over dit mooie huis is wel fijn. Het huis heeft twee verdiepingen (incl. begane grond) met drie slaapkamers, een geheel open keuken, een woonkamer en eetkamer in Perth. Het bouwen van deze woning duurde ongeveer 14 maanden en kostte maar liefst 700.000 AUD. Dit is inclusief de afwerkingen en standaard inbouwapparatuur.

modern-urban-interieur-1

modern-urban-interieur-3

modern-urban-interieur-5

modern-urban-interieur-4

modern-urban-interieur-6

modern-urban-interieur-8

modern-urban-interieur-7

modern-urban-interieur-9

Er stond niet veel op het wensenlijstje van de eigenaren voordat ze naar een architect toe stapten. Zo wilden ze graag hoge plafonds, betonnen vloeren, metro tegeltjes, bakstenen muren hier en daar en grote glazen deuren. Ze gaven de architect de vrije hand en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Het is een prachtig huis geworden met een heel bijzonder interieur. Er is nagedacht over de warmte in Perth, het daglicht, de tuin en het smalle perceel waar het huis op staat.

Bronnen: insideout.com.au

 


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply