THESTYLEBOX

Interieur ideeën Scandinavisch interieur

Kunst in het interieur

kunst woonkamer
Oké, ik zou maar direct eerlijk zijn: ik heb echt de balen verstand van kunst. Ergens lijkt het me wel mooi om me in dat wereldje te begeven, kunst te ontdekken en op te hangen in mijn interieur. Abstracte kunst heeft dan wel mijn voorkeur en ik vond een heel aantal kunstwerken die ik prachtig vind. Elk kunstwerk heeft een unieke look en daarom vind je altijd wel iets wat bij jou past.

 Schilderijen in de hal

Op de Woonbeurs zagen we onderstaande stalen ‘plankje’ met een hele reeks kunst. Dit lijkt me geweldig voor in de hal of voor boven een hele lange eettafel. Het stoere van de plank in contrast met de kunstwerken vind ik heel mooi. Daarnaast vind ik de kleurstelling van alle kunstwerken goed gekozen.

Het schilderij op de eerste foto vind ik ook fantastisch mooi. De combinatie van de wit-grijze basis aangevuld met een licht roze tint. Past geweldig in een wit interieur. Het schilderij is ook gemaakt door een Deense kunstenares en past dus helemaal in de Scandinavische inrichting.

kunst halkunst badkamer

Kleurrijke kunst

Het mooie aan kunst in het interieur vind ik dat het net een kleurrijke toeging kan zijn, maar dan op een redelijk subtiele manier. Goede voorbeelden zie je op bovenstaande en onderstaande foto’s. In beide kunstwerken is gekozen voor een blauwe basis en dit is geweldig uitgewerkt. Leuk dat er op onderstaande beeld is gekozen voor een bijpassend blauw bankje.

kunst interieur  zwart-wit kunstabstracte kunst interieur

Wat vind jij van kunst in het interieur? 

Bronnen: byninaholst.com | thestylebox | briggsedwardsolomon.com | nehomemag.com | byninaholst.com| briggsedwardsolomon.com


You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    lisette
    7 juli 2016 at 14:10

    Ziet er mooi uit! Een idee is om werk van een kunstuitleen op te hangen 😉

  • Leave a Reply