THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Te gekke kopertinten in de badkamer

koper-in-de-badkamer.jpg

Het is steeds vaker terug te vinden in huis: koper! Zelf heb ik wat koperen mandjes in mijn kamer, waar ik kleine lichtroze handdoekjes in bewaar voor bij mijn wasbak. En een toffe schaal voor mijn lichtgrijze kaarsen verzameling. Vandaag lees je hoe je met koper jouw badkamer een chique, unieke en een tikkeltje stoere touch kunt geven!

accessoires-koper.jpg

Prachtig glanzende details

Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien van een koperen douche of kraan. Je kunt ervoor kiezen om hem in koper kleur aan te schaffen. Deze zijn tegenwoordig overal te vinden. Maar wanneer je eigenlijk wel tevreden bent met je huidige exemplaar, kun je kiezen voor een koperspray. Zorg ervoor dat je de rest van de douche goed bedekt met oude kranten of behang. Let wel op, wanneer je de spray gaat gebruiken,dat je het liefst één soort kopertint in je badkamer gebruikt. Als je dus al andere kopertinten hebt, moet je even nagaan of dit wel matcht!

koper-douche-badkamer.jpg

koper-badkamer.jpgdouche-koper-badkamer.jpg

Combineer koper met beige, wit, donkergroen, donkerbruin, olijfgroen of, voor een extra vrouwelijke look: lichtroze. Bewaar de rust in de badkamer wanneer je koperkleuren gebruikt. Teveel koper kan soms te druk worden! Zelf ben ik dol op bovenstaand beeld. Het donkere antraciet is een prachtige tegenhanger van het blinkende, chique koper. De koper kleur komt er nu extra goed uit.

koper-details-badkamer.jpg

Ik kwam onderstand detail tegen, met een DIY beschrijving! Zeer eenvoudig, maar het geeft een leuke touch aan je strakke badkamer.

handdoek-ring-koper.jpg

detail-koper-badkamer.jpg

Badderen in een koperen kuip

Wanneer details jou te veilig zijn, en je echt wilt uitpakken, kun je gaan voor een koperen bad. Het is wat gewaagd, maar door het op een goede manier te combineren, krijg je er een enorm toffe badkamer voor terug! Hoe je dit doet? Kies één van de eerder genoemde kleuren voor op de muur of grond, om de rust te bewaren. Zorg voor een stapeltje handdoeken in één soort kleur en zet wat rustgevende kaarsjes neer. Gebruik niet teveel accessoires in de badkamer, om ook op deze manier de nadruk te leggen op het bad, en de rust in de ruimte te bewaren.

koper-bad.jpg

koper-bad.jpg

luxe-bad-koper.jpg

Onderstaand beeld is een stukje drukker, maar ik vond hem zo enorm vrolijk! De bladeren in vaasjes aan de muur maken de badkamer fris, en de witte muur zorgt voor nuance.

bad-koper.jpg

Bronnen: www.insideout.com.au | www.remodelista.com | www.houseandgarden.com | www.heyrashmi.com | www.vogue.com | www.coggles.com | www.themerrythought.com | www.apartmenttherapy.com | www.zadecor.co.za | www.entouragepost.com | www.prettybathroom.com | www.designmag.fr


You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Roos
  30 oktober 2017 at 22:12

  Ik krijg helemaal inspiratie van deze mooie plaatjes! Wat een mooie badkamers!

 • Reply
  Hans
  26 november 2017 at 23:40

  Beste,

  Leuke foto’s en interesant beschreven. Dit zijn echt ophelderende onderwerpen waar ik persoonlijk altijd veel van meeneem. En dit vooral in mijn werk.
  Is er bij deze ook iets interesants voor ons als loodgieters om kennis over te moeten dragen?

  • Anouk Brouwer
   Reply
   Anouk Brouwer
   13 december 2017 at 13:56

   Ha Hans,

   Bedankt voor jouw enthousiaste reactie! Fijn om te horen dat je de beelden tof vindt. Helaas kunnen wij jou niet de nodige specifieke informatie bieden waar jij om vraagt. Wellicht zijn er andere websites of bladen die jou hierbij kunnen helpen. Succes, en laat je inspireren door bovenstaande beelden in jouw werk!

   Groetjes,
   Anouk

  Leave a Reply