THESTYLEBOX

Industrieel interieur Woonkamer inspiratie

Kast achter de bank

kast bank

Ik zie het geregeld voorbij komen: een kast achter de bank. Of een bank voor de kast. Het is maar vanuit welk perspectief je het bekijkt. Het geeft een totaal nieuwe dimensie aan je woonkamer, doordat het lijkt alsof er nog een heel gedeelte achter je bank is. Daarnaast biedt het meer opbergmogelijkheden waar je het normaal niet zo snel had gezocht.

Boekenkast in de woonkamer

Wanneer je veel boeken hebt, is het natuurlijk zonde om deze op zolder te laten verstoffen. Ze in de woonkamer plaatsen is daarom een goede optie. Een mooie boekenkast is niet lastig te vinden, maar ruimte daarvoor kan moeilijker zijn. Een kast achter de bank is een perfecte oplossing. Op de eerste foto zie je een prachtig voorbeeld. In de woonkamer staat een mooie grijze bank en daarachter een aantal boekenkasten die uitsteken bij de bank. De boeken geven een heerlijke sfeer aan de woonkamer. Eén klein nadeel is wel dat je de bank steeds moet verzetten als je bij de boeken achter de bank wilt komen.

kast achter bank
kastje bij bank
industriële kast
besta achter bank

Kast als afscheiding

Een andere optie is om de bank in het midden van de kamer te plaatsen en daar tegen een kast te plaatsen. Hier kun je allerlei mooie accessoires op plaatsen. Ideaal als je twee ruimtes op een luchtige manier wilt scheiden, zoals de eethoek van de woonkamer. Op bovenste foto zie je dat de kast in dezelfde kleur is als de bank, dat is eigenlijk wel ideaal dan wordt het één element en dit zorgt voor ruimte.

laag kastje achter bank

Bronnen: apartmenttherapy.com |  | archilovers.com | klikk.no | houzz.com | homeyohmy.com | hoytrykk.blogspot.fr


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply