THESTYLEBOX

Droomhuis Woonkamer inspiratie

Joëlle’s droomhuis

droomhuis wonen

Ik kan niet wachten om mijn eigen droomhuis in te richten. Wanneer dat huis er komt weet ik nog niet precies, maar hierover dromen is iets wat ik graag doe. Benieuwd naar mijn ideale interieur? Lees snel verder.

Scandinavisch interieur met pasteltinten

Mijn favoriete interieurstijl is de Scandinavische stijl. Deze stijl zal daarom terugkomen in mijn droominterieur. Een lichte basis met witte muren en een lichte of witte vloer. Deze witte basis vul ik aan met zachte pasteltinten. In de woonkamer wil ik een lichtgrijze bank en een vloerkleed mag niet ontbreken. Een betonnen keuken wordt het hart van het huis. En het lijkt me heerlijk om aan een lange, houten tafel te tafelen met vrienden en familie.

basic woonkamerronde eettafelscandinavisch interieurwerkplek droomhuis

Betonnen keuken

Het materiaal voor in de keuken zal zonder twijfel beton zijn. Wauw, wat vind ik beton een prachtig, robuust materiaal. Het geeft een stoere touch aan het huis. De betonnen keuken op onderstaande afbeelding vind ik erg mooi. Een betonnen werkblad met witte kastjes, een gouden combinatie! Ik droom nog even verder, want binnenkort komt er een hele blog over mijn droomkeuken online. Ook in de slaapkamer zal een lichte, witte basis komen. Witte muren, een lichte vloer en een licht dekbed. Het lijkt me heerlijk om in zo’n witte ruimte wakker te worden. Oh, en zie je de slaapkamer met houten balken hieronder? Als ik een huis zie met zulke prachtige, houten balken ben ik meteen verkocht!

beton keukenslaapkamer witdroomhuis slaapkamer

Wat mag niet ontbreken in jouw droomhuis?

Bronnen: vtwonen.nl | mydeerartshop.nl | wonenmetlef.nl | bobedre.no | stilinspiration.myhome.aftonbladet.se


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply