THESTYLEBOX

Droomhuis

Joëlle’s droomhuis: keuken

beton keuken

Een tijdje terug schreef ik een blog over mijn droomhuis. Vandaag wijd ik een hele blog aan mijn droomkeuken, want dat is iets waar ik van kan blijven dromen! Ben je benieuwd naar de keuken van mijn dromen? Ik hoop je te inspireren met deze blog.

Betonnen keuken

Iets wat absoluut niet mag ontbreken in mijn droomkeuken, is een betonnen werkblad. Ik vind het een prachtig materiaal en het geeft een rauwe en robuuste uitstraling in je interieur. Een betonnen werkblad met witte keukenkastjes of -lades vind ik een mooie combinatie. Om te zorgen dat het niet te kil wordt, zet ik graag een grote bos bloemen in de keuken neer. Naast wit, vind ik hout een prachtig materiaal om te combineren met beton.

bloemen keukenkeuken betonbetonnen keukenkeuken wit

Houten eettafel

Ook droom ik van een grote, houten eettafel in mijn interieur. Een tafel om aan te werken of met vrienden of familie lekker lang aan te tafelen. De eettafel op onderstaande foto vind ik erg mooi! De zwarte stoelen staan prachtig in combinatie met de houten eettafel. En ik ben groot fan van een stellingkast. Zo één als op de foto staat op m’n wishlist. Super leuk om hier mooi servies of andere spullen in te zetten. Het is zo zonde om mooi servies in een kast te zetten. Door middel van een stellingkast kun je er naar kijken en het geeft daarnaast veel sfeer aan je interieur.

eethoek tafelhouten tafel

Hoe ziet jouw droomkeuken eruit?

Bronnen: vtwonen | bengtgarden.com | welke.nl | burobinnenhuis.nl | style-files.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply