THESTYLEBOX

Do-it-yourself Interieur ideeën Kantoor inspiratie Kinderkamer inspiratie Klassiek interieur Landelijk interieur Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

6x Ikea Kallax kast


ikea kallax kast

De Kallax kast: wie kent hem niet? Ik kan me goed voorstellen dat iemand deze kast koopt. Het is een praktische kast met een simpel design en een IKEA prijsje. Perfect voor iedereen dus eigenlijk. De populariteit van de kast is zichtbaar op Pinterest. Ik vond heel wat voorbeelden van deze kast in verschillende interieurs. Ik zocht er een aantal uit: 6x de Ikea Kallax kast!

Ikea dressoir

Op de eerste foto zie je de smalle uitvoering van de Kallax kast en neergezet als een dressoir. Ideaal om mooie schilderijen op kwijt te kunnen, maar ook als opberger. Ik vind het plaatje een mooi geheel!

Hieronder zie je de Kallax kasten in een stoer kantoor. De kasten zijn op wieltjes geplaatst en er zijn ook deuren voor gemonteerd. Volgens mij bieden deze kasten enorm veel opbergruimte. Ideaal voor kantoor dus.

kallax kantoorikea kallaxdiy ikea kallax kast

Ikea-hack

Van elk product van Ikea vind je wel ergens een ‘ikea-hack’, zo ook van de Kallax kast. Hierboven zie je dat de Kallax kast op pootjes is geplaatst. Dit geeft weer een totaal andere look aan de kast (hoewel ik de pootjes zelf niet per se geslaagd vind, maar dat kan vast ook anders). In deze blog lees je de beschrijving van deze Ikea-hack.

Hieronder zie je een andere Ikea-hack. De Kallax kast heeft een houten jasje gekregen. Zo ziet de kast er helemaal anders uit en dat is leuk. Je kunt natuurlijk uit 80 soorten hout kiezen en op die manier past deze Ikea-hack altijd bij jouw interieur.

Op de laatste foto zie je dat er een poppenkast is gemaakt van de Kallax kast. Hoe leuk is dat!

ikea kallax hack
ikea kallax hack kinderkamer

Heb jij ook een Ikea Kallax kast in huis?
Bronnen: roomed.nl | vtwonen.nl | theglitterguide.com | deliacreates.com | apartmenttherapy.com | mommo-design.blogspot.fr

Wellicht vind je deze pagina's ook interessant!

No Comments

Leave a Reply