THESTYLEBOX

Tuin & balkon inspiratie

Ibiza sfeer in de tuin


ibiza sfeer tuin

Afgelopen dagen hebben we prachtig weer gehad met heel veel zon. Hopelijk gaan we daar meer van krijgen! Maar weer of geen weer, het idee van een Ibiza sfeer in de tuin vrolijkt de boel altijd op. Want dit zijn plaatjes om blij van te worden. Heerlijk, die Ibiza stijl! En niet alleen doordat de zon schijnt op elke foto.

Robuuste materialen

De Ibiza sfeer creëer je door veel oud hout en riet te gebruiken. Deze robuuste materialen worden vaak gecombineerd met veel wit en zo nu en dan een helder blauw accent. Op de eerste foto zie je een prachtig voorbeeld hiervan. Op de vloer ligt een mooie houten vloer, de muren zijn robuust gestuukt en er is één bakstenen muur. In de tuin/ veranda staat een mooi, houten tuinset. Het witte servies en de blauwe vaas maken de Ibiza sfeer helemaal af.

ibiza sfeer

ibiza tuin

ibiza kleuren tuin

Helemaal Ibiza

Bovenstaand plaatje vind ik er zó relaxt uitzien. Er is van riet en hout een dak gemaakt die steunt op witte boomstammen. In het ‘huisje’ is een bedbank gemaakt in natuurlijke kleuren. Laat mij daar maar lekker neerploffen!

Hieronder zie je een hangstoel die ik perfect vind passen bij de Ibiza sfeer voor in de tuin. Heen-en-weer wiegend de dag door. Lijkt me heerlijk. Het leuke aan deze variant vind ik dat de hangstoel aan wit geschilderde bamboe takken is opgehangen. Helemaal Ibiza.

hangstoel ibiza tuin

Ibiza tuin

Ibiza tuin

Ibiza tuin

Ibiza tuin

Wat vind jij van de Ibiza sfeer in de tuin? Ook benieuwd hoe je deze stijl binnen creëert? Lees onze blog over de Ibiza stijl in huis. 

Bronnen: fashionandstylev.blogspot.nl | kaerbrooklyn.com | decordeprovence.blogspot.com | coastal-style.blogspot.com | leuchtend-grau.blogspot.nl | chic-deco.com | Inspirationsdeco.blogspot.fr |

Wellicht vind je deze pagina's ook interessant!

No Comments

Leave a Reply