THESTYLEBOX

Binnenkijker

Huis met patronen en vloerkleden

huis printjes vloerkleden

Dit is zo’n huis die ik super mooi vind, maar ik zelf niet in zou willen wonen. Waarom? Teveel roze. Wellicht iets teveel printjes. Dit neemt niet weg dat de bewoners dit huis met veel smaak hebben ingericht en dat het huis hele mooie elementen heeft. 

huis printjes vloerkleden

Witte basis

Here we go again. De witte basis waar ik ongelooflijk fan van ben. Alsof je een wit papier krijgt en het helemaal op je eigen manier kunt inkleuren. Daarnaast vind ik de vloer die in dit huis ligt heel mooi! In de woonkamer staat een neutrale bank met een enorm gekleurd vloerkleed met een mooi patroon. 

huis printjes vloerkleden huis printjes vloerkleden

Babyroze muren

Daar hebben we het roze! De slaapkamers zijn beide in een babyroze kleur geschilderd en in de kinderkamer ligt weer zo’n gekleurd vloerkleed. De meubelen zijn wit en verder vind je er weinig accessoires. 

huis printjes vloerkleden huis printjes vloerkleden huis printjes vloerkleden

Keuken met patronen

In de keuken zijn de bewoners helemaal los gegaan. Op de tafel ligt een tafelkleed met een patroon en daarbij hebben ze een passende lamp gevonden. De tegels die in de keuken zijn geplaatst vind ik heel mooi en het aanrechtblad en de kraan passen daar perfect bij!

huis printjes vloerkleden

Perfecte match

Het onderstaande beeld vind ik de mooiste van deze reeks. Het kastje past perfect in de gang en het schilderij vind ik heel origineel en matcht perfect met het kastje. Wat vind jij van deze binnenkijker? 

huis printjes vloerkleden

Bron: bosthlm.se


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply