THESTYLEBOX

Binnenkijker

Huis met donker hout

woonaccessoires design

Deze binnenkijker is een iets andere dan normaal en dat vond ik ook wel weer eens verfrissend. In dit huis worden, de muren daargelaten, veel donkere kleuren gebruikt. Dit geeft veel warmte af en daarnaast is het een perfect voorbeeld van een huis met donker hout. Er zijn namelijk een hoop mensen die dat erg mooi vinden.

Donkere kleuren

In dit huis zie je een mooie basis van witte muren en een grijze tegelvloer. Er hangen donker bruine gordijnen die direct een bepaalde sfeer met zich meebrengen. Op de vloer ligt een groot Perzisch vloerkleed die ik erg mooi vind kleuren bij de rest van de woonkamer. De bruin leren bank vind ik fantastisch mooi en de kussentjes passen er ook erg mooi bij. Aan de muur hangt een ehh- bijzonder kunstwerk, maar daarentegen staat er wel een super leuk tafeltje achter de bank.

De gele fauteuil vind ik een leuke blikvanger in de woonkamer en dit mag ook wel, anders zou het een somber geheel worden. Het geel wordt goed doorgevoerd door het kussentje op de bank en de kleuren in het schilderij. Het donkere hout van de tv-kast past hier dan ook goed bij.

bruin leren bank
woonkamer donker hout
woonkamer design
design accessoires
ovalen eettafel

Ovalen eetkamertafel

De eethoek van dit huis vind ik erg leuk! In contrast van het huis wordt hier geen donker hout gebruikt, maar juist heel licht. Leuk zo’n ovalen eetkamertafel!

De slaapkamer vind ik bijzonder mooi. De witte wanden met het lekker zachte vloerbedekking maken dit tot een luxe slaapkamer. Het bed is strak, maarte nachtkastje, het bedlinnen en de schilderijen maken het weer sfeervol en persoonlijk.

slaapkamer inspiratieslaapkamer stoel

Wat vind jij van dit huis met donker hout?

Interior Design: Sisalla
Photographer: Eve Wilson
Styling: Studio Moore
Bron: studiomoore.com.au


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply