THESTYLEBOX

Kantoor inspiratie

Houten bureau op kantoor

vintage houten bureau

Omdat thuiswerken helemaal hot is en ik over ongeveer een half jaar de arbeidsmarkt op ga, droom ik altijd van mijn eigen kantoor aan huis. Op dit moment woon ik op 28m2, waar ik woon, slaap, kook en werk. Vaak wijk ik uit naar de Coffee Company in Groningen, omdat ik thuis niet zoveel uitvoer. Dus ik houd het nog maar even op mijn ooit-te-komen-grote-huis inclusief kantoor en dan ook een mooi, groot bureau. Bijvoorbeeld een houten bureau op kantoor.

Hout op kantoor

Hout op kantoor geeft lekker veel sfeer, ook niet onbelangrijk op de plek waar gewerkt moet worden. Je kunt gaan voor allerlei verschillende soorten hout bureaus: oud houten bureau, nieuw houten bureau, vintage bureau, geschilderd houten bureau. Op de bovenste foto zie je één van mijn favorieten. Oké, heel eerlijk: erg praktisch is ’t ding niet, maar het is zo’n schattig bureautje. Hieronder zie je nog een voorbeeld van een vintage houten bureau.

Een houten vintage bureau vind ik vooral erg mooi in een verder wit kantoor: witte muren en een lichte of witte vloer. Dan valt het bureau lekker op en dat verdient ‘ie ook!
oud houten bureau
houten bureau
houten blad bureau

Bureau met schragen

Ook een favorietje: een houten bureau met schragen. Hierboven en hieronder zie je een aantal voorbeelden. Het voordeel van de schragen is dat het lekker luchtig oogt in het kantoor. Je kunt door het bureau ‘heen kijken’ en dat is vooral voor een klein kantoor ideaal.

bureau kantoor
modern houten bureau
houten bureau kantoor

Dit stoere zwarte houten bureau is verkrijgbaar bij Karwei!

Welk houten bureau zou jij op jouw kantoor neerzetten?
Bronnen: bloodandchampagne.com | bloodandchampagne.com | emmaperssonlagerberg.blogspot.de | stadshem.se | stilinspiration.myhome.aftonbladet.se | homesick.nu | blogmilkblog.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply