THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

house doctor kerstornamenten

pastel kerstornament

Heb je ze al gespot dit jaar? Een papieren kerstornament is dé kerstaccessoire van dit jaar! Ik kwam ze tegen bij interieurwinkel De Tafel Van 10 in Gouda. En ik kon het niet laten om hier een aantal foto’s van te maken. Laat je inspireren door de papieren juweeltjes in deze blog.

House Doctor kerstornamenten

Heb jij je huis al omgetoverd in kerstsferen? Veel mensen hebben een kerstboom in huis staan, maar er zijn nog veel meer manieren om je huis kerstproof je maken. Een leuke decoratie die ik dit jaar ontdekte, zijn de kerstornamenten van House Doctor. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. Deze papieren decoratie hangt aan een touwtje en kun je bevestigen aan je plafond. Hang bijvoorbeeld een verzameling van verschillende papieren ornamenten boven je eettafel.

kerst ornamentenornamenten kerst

De Tafel Van 10

De Tafel Van 10 is een prachtige interieur- en cadeauwinkel in Gouda. Je kunt hier je hart ophalen als je een interieurliefhebber bent. Ze verkopen meubels, maar ook allerlei accessoires voor in huis. HK living, Kek Amsterdam en Ferm Living zijn een aantal merken die je in deze winkel tegenkomt. Ik was in deze winkel om foto’s te maken van het product wat we over een aantal dagen weg gaan geven! De Tafel Van 10 hing vol met kerstornamenten en ik kon het niet laten om er foto’s van te maken. Ben je binnenkort in de buurt van Gouda? Neem dan zeker een kijkje in deze winkel!

kerst versieringwitte versiering

Wat vind jij van kerstornamenten?

Bron: eigen fotografie


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply