THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Kantoor inspiratie Keuken inspiratie Landelijk interieur Lifestyle Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

HAY x IKEA bij anderen thuis

hay wandrek
De dag dat ik hoorde dat HAY ging samenwerken met IKEA sprongen er een paar interieurhartjes door mijn hoofd heen. Dol op beiden. Ok. Wellicht heb ik nét wat meer liefde voor HAY dan voor het geelblauw. Maar nog voordat de Ypperlig collectie officieel in de winkels lag, scoorde ik al de salontafel (*verliefdkijkend poppetje*) en later voegde ik nog wat kussenslopen toe. Inmiddels zijn we weer een tijdje na de lanceerdatum en verschijnen fijne Instagramplaatjes met de HAY x IKEA producten. Tijd om ons te laten inspireren door anderen.

Ypperlig wandplank: wat moet je ermee?

Een van de producten waarbij ik dacht: Ok. Tof! Maar wat moet je ermee?!, was het Ypperlig wandrek. Na het zien van bovenstaande en onderstaande plaatje denk ik daar wel anders over. En ben ik nog nét niet met gierende banden naar IKEA gesjeesd. Leuk ding om kaartjes aan op te hangen of kleine accessoires op neer te zetten. Op die manier wordt het zó een pronkstuk in jouw (thuis)kantoor.

ypperlig wandrek

hay ikea thuis

hay kaarsenhouders

hay lamp

hay lamp

Ook het ‘blik met deksel’, zoals IKEA het noemt, vond ik maar een vreemd ding. Want hoezo kan de deksel niet dicht? Dat is niet praktisch. Maar ook deze fijne Instagramkiekjes hebben mij op andere gedachten gebracht. Ideaal voor make-up en kantoorproducten. Vooral érg fotogeniek.

ypperlig interieur

ypperlig slaapbank

ypperlig wandkast

Pronkkast

De Ypperlig stellingkast is een mooie variant op HAY’s eigen stellingkasten uit de collectie ‘Hay Woody’. Bij de IKEA-versie heb je net wat minder keuzemogelijkheden, maar je betaalt dan ook aanzienlijk minder.

Op beide foto’s zie je dat de Ypperlig stellingkast ingericht is met mooie accessoires. Deze kast is dus ideaal als prokkast waarin je al je (kleine) herinneringen in tentoonstelt.

hay ikea kast

Wat vind jij van de HAY x IKEA collectie? Heb jij al iets in huis? Laat het ons zien!

Bronnen: @terezaserkova | decor8blog.com |livethemma.ikea.se | @heim.spiel | @lauraheim| @fantas.tisch | @taannamadwochsynow | @scandilova | @sannitakkinen | @quartier_25

Wellicht vind je deze pagina's ook interessant!


No Comments

Leave a Reply