THESTYLEBOX

Klassiek interieur Slaapkamer inspiratie

Grote spiegel slaapkamer

grote spiegel slaapkamer

Op dit moment ben ik grote-spiegel-loos. Dus als ik wil zien wat ik aan heb, ga ik op een krukje staan in de badkamer om mezelf te zien in de spiegel boven de wasbak. Verre van ideaal. Een grote spiegel is eigenlijk een must in ieder interieur, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Handig om jezelf in de bekijken om te voorkomen dat je met een mismatch de duur uit gaat. Daarnaast is een grote spiegel in de slaapkamer een mooie accessoire en het maakt kleine ruimtes groter.

Accessoire slaapkamer

Een grote spiegel vind je in allerlei vormen en van beetje groot tot giga. In een lijst of zonder lijst. Op de grond of aan de muur. Kiezen maar! Het is sowieso een prachtige accessoire voor in de slaapkamer. Op het eerste beeld zie je een hele simpele spiegel met dunne zilveren lijst op de grond neergezet. Leuke vaas en design stoeltje erbij en het geheel is compleet. Deze spiegel geeft een strakke look aan de slaapkamer.

Hieronder zie je een ander voorbeeld van een grote spiegel in de slaapkamer. Een grote spiegel met een houten lijst staat geweldig leuk naast een kledingrek.

slaapkamer spiegel
spiegel groot

Klassieke spiegel

Op bovenstaande en onderstaande foto zie je spiegels met een wat meer aanwezige en klassieke omlijsting. Op bovenstaande foto zie je een aantal grote spiegels met elkaar gecombineerd, dit geeft een leuk speels effect. Hieronder zie je een klassieke spiegel in een verder strakke en rustige slaapkamer.

spiegel
spiegel zwart wit slaapkamer
spiegel slaapkamer

Zelf maken kan altijd! Hierboven zie je een simpele spiegel op een stuk hout geplaatst. Ideaal met de plakjes ernaast, daar kun je mooi al je make-up of andere spulletjes die je dagelijks gebruikt op kwijt.

Wat vind jij van een grote spiegel in de slaapkamer?

Bronnen: skonahem-static-cdn.bonnierdigitalservices.se | mariielisabeth.blogspot.nl | ikea.com | designsponge.com | stylizimoblog.com |


You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Karlijn
  27 augustus 2016 at 07:22

  Ik ben op zoek naar een grote spiegel met een strakke lijst. Ik vind de spiegel met de witte smalle lijst er leuk. Hoe groot is hij en wat zijn de kosten hiervan?
  Ik hoor graag van u.
  Groet Karlijn mulder

 • Reply
  Usi Maison
  19 juli 2017 at 21:20

  Hey, voor grote spiegels met smalle of juist een brede lijst moet je hier eens lijken: https://usimaison.com/spiegels/

 • Leave a Reply