THESTYLEBOX

Interieur ideeën Modern interieur Scandinavisch interieur

give away #3: Puur Kurk

thee servies

Give away #3 is één van mijn favorieten. Deze super leuke theepot en theekopjes van Puur Kurk passen mooi in een Scandinavisch- en modern interieur. Het leuke is dat hier verschillende designers en mooi puur materiaal samenkomt. Ik ben héél erg fan van kurk in het interieur, omdat het zo’n duurzaam materiaalsoort is en daarnaast een stoer effect geeft. Lees verder hoe je kans maakt op de theepot en theekopjes van Puur Kurk!

Theepot en theekopjes

Deze theepot en theekopjes van Puur Kurk zijn ontwikkeld door twee Portugese bedrijven en de twee beste producten uit dit land komen samen: aardewerk en kurk. Portugeese ontwerpers Raquel Castro (Amorim) en Francisco Vieira Martins (Matceramica) ontwierpen deze theepot en theekopjes en ze zijn onderdeel van de Soulmate collectie. ‘Soulmate’ staat voor de twee materialen die er gecombineerd uitzien alsof ze al jaren samenzijn.

Puur Kurk verkoopt de Soulmate collectie, maar ook veel andere producten die van kurk gemaakt zijn. Zo hebben ze bijvoorbeeld wandkurk, waar we een tijdje geleden al eens een blog over schreven. Prachtige muurbekleding en super origineel. Ook heeft Puur Kurk diverse designproducten in hun webshop en zelfs schoenen van kurk!
theemok theepot puur-kurk-theepot puur-kurk-thee-kopjes thee-kopjes

Meedoen aan de winactie

Hoe maak je kans op de theepot en theekopjes van Puur Kurk naar keuze?
1. Volg Thestylebox op Instagram of Facebook
2. Volg Puur Kurk op Instagram of Facebook
3. Plaats in een reactie op Facebook of op Instagramonder de winactie foto laat weten met wie jij thee uit deze theepot zou willen drinken.

Op 31 december maken we de winnaar bekend! Veel succes!

Foto’s: ohmyhome | eigen fotografie


You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    #tsbkaartjes: de kaartjes + bedrijven - THESTYLEBOX
    26 februari 2016 at 11:14

    […] Kurk Puurkurk ken je natuurlijk al van één van onze winacties. Toen ik ze vroeg om nog mee te werken aan #tsbkaartjes waren ze direct enthousiast. Puurkurk heeft […]

  • Leave a Reply