THESTYLEBOX

Keuken inspiratie

Gekleurde eetkamerstoelen in de keuken

gekleurde eetkamer stoelen keuken

Je vindt het mooi of niet: kleur in huis. Zelf twijfel ik nog een beetje. Een aantal jaar geleden kon ik een huis zonder kleur niet voorstellen, maar nu ben ik enigszins verliefd geworden op inrichtingen met veel zwart-wit-hout. Toch vind ik het wel mooi om een klein beetje kleur toe te voegen in een huis. Bijvoorbeeld gekleurde eetkamerstoelen in de keuken!

Gekleurde houten stoelen

Op de foto hierboven hebben de bewoners gekozen om verschillende houten eetkamerstoelen in allerlei kleuren te schilderen. Ze zijn erg creatief geweest door bij sommige stoelen het onderstel en de zitting in een andere kleur te schilderen. Handig aan de houten eetkamerstoelen is dat je als je de kleuren zat bent, de stoelen gewoon weer in een andere kleur schildert!

gekleurde eetkamer stoelen keukengekleurde eetkamer stoelen keuken

Eames chairs

Natuurlijk kun je ook gaan voor de Eames chairs, want die zijn ook verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dan combineer je design met kleur, perfect! Je kiest of twee tot drie kleuren uit en voegt die samen, maar je kunt ook  gaan voor allemaal verschillende gekleurde eetkamerstoelen. 

gekleurde eetkamer stoelen keukengekleurde eetkamer stoelen keukengekleurde eetkamer stoelen keuken

één kleurfamilie

Het leuke aan de foto hierboven vind ik dat er een viertal verschillende houten eetkamerstoelen is gebruikt en één kleurfamilie is geschilderd. Alle stoelen zijn net een beetje anders, maar het past toch allemaal goed bij elkaar. Wat vind jij van gekleurde stoelen in de keuken?

Bronnen: lady.inspirasjonsblogg.jotun.no | thedesignfiles.net | utilitydesign.co.uk | papernstitchblog.com | op afflante.com | decor8blog.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply