THESTYLEBOX

Interieur ideeën Modern interieur

Frosta krukje Ikea

FROSTA ikea krukje

Combineren met oud, nieuw, design en Ikea vind ik één van de grootste uitdagingen, maar dit resulteert vaak in perfect ingerichte woningen. Het leuke aan Ikea is dat je met hun producten iets heel eigens kunt maken. Zo ook het Frosta krukje die nog geen 8 euro kost. Ik vond heel wat geweldige beelden die je laten zien dat dit Ikea krukje een heel mooie design heeft en eigenlijk in elk interieur wel thuis past.

Ikea vs design

Het eerste beeld vind ik hét voorbeeld voor de combinatie van Ikea met design. In deze moderne en strakke eetkamer staat een strakke witte eetkamer tafel, met HAY eetkamerstoelen. Hierbij zijn drie Frosta krukjes geplaatst die geschilderd zijn. Eén krukje is zwart en de andere twee hebben alleen een gekleurde bovenkant gekregen. Dit gehele geheel vind ik super mooi. Op de foto hieronder zie je net zo’n voorbeeld. Strakke muren, design stoelen en tafel plus de Ftosta krukjes in zwart en hout.

ikea hackfrosta krukje

geschilderde krukjes

Ikea hack

De Frosta krukjes kun je heel gemakkelijk zelf schilderen. Na het zien van deze mooie plaatjes ben ik snel naar Ikea gegaan en heb er zelf ook één gekocht en wit geschilderd. Dit ging vrij gemakkelijk! Hierboven zie je de krukjes in een aantal mooie aardkleuren geschilderd en hieronder zie je een wit krukje gecombineerd met een grijze. Opgestapeld lijken de krukjes nóg mooier vind ik!

Je kunt de krukjes in één kleur schilderen, maar je ziet ook vaak dat alleen de bovenkant een kleur krijgt. Dit geeft een grappig effect aan het krukje. Mocht je de eigen kleur van het krukje ook mooi in je interieur staan dan kan dit natuurlijk ook.
ikea kruk geverfd
ikea krukje designdiy krukjefrosta kruk kinderkamer

Wat vind jij van dit Frosta krukje voor bij jou thuis? 

Bronnen: jlevau.blogspot.se | myscandinavianhome.blogspot.com  | blancuie.tumblr.com | apartmenttherapy.com | mydubio.com | ikea.com | depto51.cl | petitandsmall.com


You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    De 5 favorieten van.. #6 - THESTYLEBOX
    19 februari 2016 at 11:59

    […] 1. Ikea krukje Het Frosta Ikea krukje blijf ik echt fantastisch leuk vinden. Ik kom het ook vaak tegen op Pinterest, zoals dit prachtige plaatje. Een tijdje geleden schreef ik ook een blog over het Frosta krukje. […]

  • Leave a Reply