THESTYLEBOX

Binnenkijker Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur

Fins appartement

ikea salontafel

Wanneer je van veel wit en lekker licht houdt is dit Fins appartement een enorme inspiratiebron voor jou. Ik houd ervan en ik zie daarom zoveel moois in dit appartement en ik zou heel wat elementen in mijn huis willen hebben. Vooral die houten balken en het fantastische lichtval.

Lichte basis

Dit appartement is lekker licht en dit komt ten eerste door de mooie ramen aan de achterzijde. Daarnaast zijn alle muren wit geschilderd en dit versterkt het licht. Het hoge plafond werkt ook heel goed mee aan de lichte basis van dit appartement. Had ik de jaloersmakende houten balken al genoemd?

De meubelen zijn met name wit en dit zorgt ervoor dat er veel ruimte ontstaat in het Finse appartement. De meubelen die niet wit zijn krijgen daardoor ook direct de aandacht, zoals de vintage stoel, het geweldige vloerkleed en de oude spiegel. woonkamer witwoonkamer houten balken

Combinatie Ikea, oud en design
Dit appartement is het schoolvoorbeeld van een goede combinatie tussen Ikea, oude elementen en design meubelen. Zo is de salontafel en het bijzettafeltje van Ikea: VITTSJÖ en het bankje: SIGURD. Een leuke tegenhanger vind ik de mooie design stoelen van Pastoe. De genoemde oude stiel en spiegel brengen het geheel geweldig in balans.

perzisch vloerkleed
woonkamer design vintage
grijze slaapkamer

Rustgevende slaapkamer
De slaapkamer vind ik prachtig! Het straalt zoveel rust uit. Dit komt vooral door het rustige kleurenpalet en het ontbreken van accessoires. Op de vloer ligt een fantastisch vloerkleed die toch veel sfeer geeft aan de slaapkamer.

kledingrek slaapkamer

Wat vind jij van dit Fins appartement? 

Bron: bolkv.fi


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply