THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Familiehuis vol unieke elementen

woonkamer binnenkijker

Welkom in dit waanzinnige huis! Als ik een rondje in dit huis mocht lopen, zou ik niet kunnen stoppen met kijken naar al het moois. Dit huis zit vol met unieke elementen en dat maakt dit huis heel bijzonder. Neem een kijkje in dit mooie huis.

Unieke elementen

De inrichting van dit huis heeft een rustige basis. Alle muren zijn wit en op de vloer ligt een houten vloer. Toch is dit huis uniek, door de vele bijzondere elementen die je vind in dit huis. In het hele huis zie je prachtige ornamenten. Daarnaast vind je in dit interieur veel kunst, architectuur en design. Over elk detail is nagedacht. In de woonkamer staat een grote op maat gemaakte kast, waarin een verzameling van boeken staat. Verder staat er in de woonkamer een lichtgrijze designbank.

kastenwand binnenkijkerwerkplek binnenkijker

Zwarte vlinderstoel

De vlinderstoel is de laatste tijd ontzettend populair. Hij staat ook op mijn wishlist, ik vind hem zo mooi! De stoel is een blikvanger in dit interieur. Door de lichte basis van het interieur valt de zwarte stoel goed op. Daarnaast pas de stoel helemaal in deze Scandinavische inrichting. Caroline schreef pas een blog over deze unieke stoel.

zwarte vlinderstoeleettafel binnenkijkerslaapkamer binnenkijker

Wat vind jij van dit interieur?

Bronnen: fotografie Christoffer Regild | cocolapinedesign.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply