THESTYLEBOX

Do-it-yourself Industrieel interieur Interieur ideeën Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Een industriële kledingkast? Ga voor een trolley!

industriele-kledingkast

Houd je van de industriële stijl en wil je dit ook in je slaapkamer? Eén van de meest kenmerkende elementen van de slaapkamer is de kledingkast. Nu kun je bijvoorbeeld gaan voor de lockerkast of een glazen kledingkast, waar we al eens een blog over schreven, of je gaat voor een trolley als kledingkast! 

Industriële slaapkamer

Een tijdje geleden schreef ik al een blog over de industriële kast waar de trolley ook in voor kwam. Het is echt een prachtding. Het leuke aan de trolley is dat je er dus eigenlijk alles mee kunt en dat de industriële kast overal geplaatst kan worden. In de keuken, kinderkamer of natuurlijk in de slaapkamer (daar gaat deze blog ten slotte over).

De trolley is eigenlijk een versie van een kledingrek voor in de slaapkamer. Aan de bovenste buis kun je gemakkelijk al je kleding ophangen en onder zet je al je schoenen neer. De trolley kun je aanvullen met plankjes en op die manier creëer je genoeg kastruimte voor al je kleding.

trolley-kledingkast
trolley-kledingrekhouten-trolley-kast

DIY trolley

Ik vond nog een aantal alternatieve versies van de trolley. Op de foto hierboven zie je een houten DIY van de trolley. Volgens mij moet het niet al te ingewikkeld zijn om dit zelf te maken. Hieronder zie je een kast-versie van de trolley. Oké, wellicht wat vergezocht, maar heeft ook wel enige overeenkomsten. Zoals het staal en de openheid.

stalen-kledingkast

Wat vind jij van een trolley als kledingkast? Laat het ons weten in de reacties, dat vinden we leuk!

De trolley is o.a. te koop bij Vintagelab15.

Bronnen: heroindia.net | husligheter.se | decouvrirdesign.com | cocolapinedesign.com | rawdesignblog.blogspot.fi


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply