THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Cementtegels

cementtegels hal

Pretty. Pretty. Pretty. Cementtegels. Omdat de cementtegels in elk gewenste ruimte gelegd kunnen worden. Omdat de cementtegels sfeer geven. Omdat de cementtegels bij elke stijl passen. Ja, ik ben fan. In deze blog laat ik je graag meekijken in mijn fan-heid en geef ik je tips voor bij jou thuis. Kijk je mee?

Tegels met een patroon

Cementtegels zijn er in allerlei maten, kleuren en met verschillende patronen. De tegels kies je op een moment uit wanneer je waarschijnlijk een volledige verbouwing gaat doen. Dit is mooi, want dan kun je de rest van de ruimte aanpassen op de cementtegels. Kies altijd tegels uit met een kleur die je ook in de rest van je huis zou willen hebben. Zo kun je de accessoires, muurverf en meubelen uitkiezen bij de tegels.

Op de bovenste en onderstaande foto’s zie je twee hallen met cementtegels. De tegels op het eerste beeld zijn blauw met wit en de meubelen in de hal zijn wit of van hout. Dit zorgt voor een rustig geheel en daardoor komen de tegels extra mooi uit. Hieronder zie je groen-blauwe tegels op de vloer, een witte trap en witte muren. Ik vind het leuk dat het groen uit de vloer mooi terug komt in de planten op het brocante tafeltje.
marokkaanse tegels hal
tegels hal

Hout en tegelvloer

Vind je een hele vloer met de cementtegels wat te heftig? Je kunt ook voor een gedeelte van de vloer gaan, zoals te zien is op bovenstaande foto. In de hal ligt een houten vloer en een klein stukje van de vloer is betegeld. Ook kun je voor iets lekker extreems gaan, zo als je ziet op onderstaande foto. Zowel de muur als de vloer is van cementtegels voorzien. Origineel is het zeker!

cementtegels keuken
cementtegels balkon
cementtegels keuken

Wat vind jij van cementtegels? 

Bronnen: inrichting-huis.com | coachhousehome.co.uk | theglitterguide.com | decor8blog.com |  remodelista.com | apartmenttherapy.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply