THESTYLEBOX

Keuken inspiratie

Boodschappenlijst keuken

keuken accessoires

Ik houd van lijstjes. Eindeloze lijstje voor alles wat ik doe. Daar word ik rustig van als ik heel veel moet doen. Structuur aanbrengen is fijn en in de keuken zou ik dit ook moeten doen eigenlijk. Goed bijhouden welke boodschappen ik moet doen, want sommige dingen horen gewoon altijd in huis te zijn. Niets vervelender dan wanneer je een taart wil bakken en de eieren zijn op (want dat doen we dagelijks, toch?). Wat dacht je dan van een gigantische boodschappenlijst in de keuken? Ik vond een aantal leuke voorbeelden.

DIY keuken

Alle voorbeelden die ik heb gevonden zijn DIY’s voor in de keuken. Daar houd ik wel van, beetje knutselen voor in huis. De eerste versie is een enorme rol papier opgehangen aan een stalen frame. Deze hangt in een restaurant, maar zoiets kan ook prima thuis!

rol papier keukenboodschappen keuken

Schoolbordverf

Bovenstaande versie van de boodschappenlijst in de keuken is wellicht wat makkelijker uitvoerbaar. Een rol papier is aan een dik stuk touw vastgemaakt. Paar flinke schroeven in de muur en klaar! Hieronder zie je een kleinere boodschappenlijst, die eigenlijk in elke keuken wel geplaatst kan worden. Je hoeft het niet per se aan de muur op te hangen, ergens neerzetten kan ook prima!

boodschappenlijst keukenlijstje keuken
boodschappenlijst koelkast

Ook schoolbordverf doet het goed als boodschappenlijstje, ik vond vooral de koelkast erg grappig. Zo doe je de koelkast dicht en kun je direct opschrijven wat er nog mist. Of je schildert gewoon heel de keukenmuur  met schoolbordverf. Kan allemaal. Als je ergens je boodschappen maar kunt opschrijven.

boodschappen schoolbord keuken

Wat is jouw favoriete boodschappenlijst voor in de keuken?

Bronnen: milkdecoration.com | milkdecoration.com  | athomeinlove.com | themerrythought.com | designsponge.com | keepsmilinghome.blogspot.de | grahamyelton.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply